2777
2789

خواهرشوهرم ۳۵ سالشه تازه نامزد کرده بعد تو ی جمعی بودیم داشتیم درمورد عروسی اینا حرف میزدیم یهو خواهرم برگشت ب خواهرشوهرم گف تو دیگ عروسی نگیر سنت بالاس بهت میخندن عروسی فقط برا سن های پایین خوبه خواهرشوهرم دلش شکست زود جمعو ترک کرد حالا چجوری از دلش دربیارم 

خواهرت چقد دهن پاره اس😕🚶🏿‍♀️🚶🏿‍♀️🚶🏿‍♀️🚶🏿‍♀️🚶🏿‍♀️🚶🏿‍♀️🚶🏿‍♀️🚶🏿‍♀️🚶🏿‍♀️

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندونای آبجیتو خورد کن

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

مگه تو حرف زدی ک از دلش در بیاری... 

ولی شهر ما هم سن پایین عروسی مجلل میگیرن بالا 30 سال دیگه جشن کوچیک میگیرن نمیدونم چرا

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

به خواهرت بگو یکم فقط یکم قبل حرف زدن فکر کنه 

قرار نیست همه فکر اشتباه و معیارهای سطح پایین اونو داشته باشن. 

خواهر شوهرت رو هم یه جعبه شکلات یا شیرینی بخر و برو دیدنش و فقط بگو عمیقا عذر خواهم بابت رفتار زشت خواهرم. 

نور خواهی مستعد نور شو....