2777
2789

باتوجه به شرایط بد اقتصادی و پراید ۱۸۰ میلیونی و رهن خونه دست کم ۲۰۰ میلیونی توی شهر های بزرگ و افرایش روز افزون گرونی و نرخ بالای تورم و بیکاری کسی مثل من که تازه بیست سالش شده و درآمد ثابتی نداره و فاقد پس اندازه و پدرم هم فوت شده واقعا میشه اینجا موفق ثروتمند شد یا توی دانشگاه درسم رو درست حسابی بخونم برای گرفتن بورسیه و مهاجرت (دانشگاه من یکی از بهترین دانشگاه های کشوره درسم هم خوبه میتونم بورسیه بگیرم واسه ارشد)

پس ما چه جوری موفق شدیم😐😐

راهش رو پیدا کردیم

تو ایران پولدار شدن راحت هست،فقط تلاش خودت رو میخواد

ایران قانون نداره که سختت بشه 

همه چیز جلوت هست

تورم و گرونی و...برای همه هست

و نمیتونی زندگیت رو به خاطرش استپ کنی 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
پس ما چه جوری موفق شدیم😐😐 راهش رو پیدا کردیم تو ایران پولدار شدن راحت هست،فقط تلاش خودت رو میخوا ...

پولدار شدن شاید راحت بشه ولی معمولا صرفا حجم پول طرف زیاد میشه نه ارزش پول شما هم اگه موفق شدین چند سال پیش شروع کردین که اوضاع به مراتب بهتر بود و نه الان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولدار شدن شاید راحت بشه ولی معمولا صرفا حجم پول طرف زیاد میشه نه ارزش پول شما هم اگه موفق شدین چند ...

من چند سال پیش شروع کردم و الان هم دارم با همین مشکلاتی که جلو راه شما هست،ادامه میدم

پس شما هم تا سنتون کم هست،باید از یه جا شروع کنید دیگه

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
من چند سال پیش شروع کردم و الان هم دارم با همین مشکلاتی که جلو راه شما هست،ادامه میدم پس شما هم تا ...

درسته ولی ترجیح میدم اگه قراره تنها از یه جایی شروع کنم اونجا که تنها شروع میکنم یه جای بهتر از ایران باشه و مهاجرت کنم

درسته ولی ترجیح میدم اگه قراره تنها از یه جایی شروع کنم اونجا که تنها شروع میکنم یه جای بهتر از ایرا ...

نمیدونم تا حالا سفر رفتید به خارج از کشور یا نه

یا جوون هایی مثل خودتون بودن اونجا یا نه

بورسیه کلا مسئلش خیلی فرق میکنه 

اما مهاجرت به هر روش دیگه ای،بدون هیچ سرمایه ای اشتباه هست

اونجا از پیر تا جوون باید کار کنن،برای هررررر قدمی که برمیدارید قانون دارن و این خیلی سخته

شما میگید خوبه،اما نیست 

چون اخرش کسری از حقوقتون داره و عملا اول ماه میشه صفر یا نصف