2777
2789
عنوان

کار در منزل برای خانومای گل ☺️

332 بازدید | 28 پست

بعضی وقتا با خودتون میگین کاش کار داشتم تو خونه کار میکردم 

من بهتون میگم چ کار کنین🥰

عزیزان کارما در زمینه محصولات ارایشی بهداشتی مراقبتی هست با درامد خیلی بالا،ثبت نام رایگان،بدون نیاز به سرمایه گذاری

هرکی علاقه مند و حوصله ی پول دراوردن داره😂😍بگه براش بیشتر توضیح بدم

.محیط کاملا زنونه و عالی برا خانومایی که نمیتونن بیرون برن.شغل خونگی هست .با کمی صبر به درامد بالایی میرسین.مثل بقیه نمیگم ماشینو خونه میخرین .ولی میگم پول تو جیبی خودتونو چه بسا بیشتر درمیارید.هرکی با جزییات توضیح خواست درخواست دوستی بده.

تیری به خطا هم نزدی هر چه زدی خورد...یک دنده تر از دشمنی ای دلبر جذاب....🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه اول به سوالام پاسخ بدین اول پولی نباید به هررر علتی چه ثبت نامو ...پرداخت کرد؟پولی نباید برای ...

سلام .پول برای آموزش ها به هیچ عنوان پرداخت نمیکنی 

برای خریدای خودت  باید پول پرداخت کنی .محدودیت سنی نداره.و تبلیغ هم میتونی بکنی و هم کیفیت بالا مشتریان برات مشتری میارن.

سلام .پول برای آموزش ها به هیچ عنوان پرداخت نمیکنی  برای خریدای خودت  باید پول پرداخت کنی ...

ی عده میگن اول تا سقف ۳۰۰ تومن مثلا خرید کن چمیدونم فلان میشه و... یعنی بدون سرمایه من میام تو کار؟درخواست دادم

ی عده میگن اول تا سقف ۳۰۰ تومن مثلا خرید کن چمیدونم فلان میشه و... یعنی بدون سرمایه من میام تو کار؟د ...

بیا توضیحات بدم گلم

شماهم متن تاپیکای ایشونو ببینید همه همینه بعد چطور اینو کپی کرد

والا به ولله خودم نوشتم با همین دستای خودم تو تاپیکم تایپ کردم

این خانوم هم کپی کرده کامل تو همه تاپیکاشزده.

میگم لااقل متنشو یکم اینور اونورمیکرد 

فکر نکنن یه نفریم

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌

عزیزم منم دوتا سقط داشتم مث شما،علتشو پیگیری نکردین؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
عزیزم منم دوتا سقط داشتم مث شما،علتشو پیگیری نکردین؟

نه هنوز ی سری آزمایش دادم گفتن مشکل نداری.دکتر گفت توی کسانی که تنبلی تخمدان دارن سقط شایعتره

نه هنوز ی سری آزمایش دادم گفتن مشکل نداری.دکتر گفت توی کسانی که تنبلی تخمدان دارن سقط شایعتره

همسرتون آزمایش دادن؟ خودتونم آزمایش ایمنی انعقادی بدین،دوتا سقط حتما یه دلیلی هست،هر دلیلی راشنیدم بجز اینکه تو تنبلی تخمدان سقط شایع باشه،خیلی دقت کن عزیزم 

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
همسرتون آزمایش دادن؟ خودتونم آزمایش ایمنی انعقادی بدین،دوتا سقط حتما یه دلیلی هست،هر دلیلی راشنیدم ب ...

نه هنوز نرفتم باید برم کلینیک نسل فردا ی سری آزمایش بدم و مشاوره ژنتیکی انجام بدیم