سلام من نگین هستم 14 سالمه خیلی به رقص علاقه دارم خصوصا رقص هیپ هاپ من با مامانم و داداشم که از خودم بزرگتره زندگی میکنم بابام با مامانم مشکل داشت دور از همدیگه زندگی میکنن من به خاطر مامانم چادری هستم خودم زیاد بهادر علاقه ندارم ولی چون خانواده مذهبی هستن نمیتونم نه بیارم چند وقتیه که دارم رقص های هیپ هاپ رو انلاین نگاه میکنم و توی اتاقم یواشکی با هندزفری رقص هیپ هاپ تمرین میکنم ولی خـب صد در صد با هندزفری و... اصلا نمیشه اونجور که باید رقص رو یاد گرفت امروز از مامانم پرسیدم مامان میشه برم کلاس رقص ثبت نام کنم مامانم گفت نه تو چادری هستی این اصلا با رقص جور در نمیاد و فلان میگه اوتی که میره کلاس رقص چادر هم نمیپوشه و... اصلا یه وضعی من بدن نرم و خوبی دارم که به راحتی میتونم رقص های سخت و انجام بدم یکم تو اینترنت تحقیق کردم و فهمیدم با ازمون انلاین میشه وارد عرصه کیپاپ شد و من دارم برای اینکه یک دسر کیپاپ بشم یواشکی تمرین نیکنم و از همه بدتر چون دخترم حق لین کار رو ندارم کمک میخوام میخوام هرجور شده توی اون ازمون شرکت کنم ولی مامانم نمیزاره تمرین کنم اگر تمرین نکنم اصلا نمیشه شرکت کرد😢😢😢😢😢
من یه زندگى بى عیب و نقص نمیخوامیه زندگى شاد میخوام
عزیزم این جور شغل ها گاهی به سر دخترای نوجوون میزنه که برن سمتشون مدلینگ بلاگری دنسری.
باید وقتی بزرگ تر شدی بببینی بازم بهش علاقه داری یا نه صرفا علاقه فقط همون زمان بوده
سلام یک دختر دی ماهی 😄 همه میگن شوخ و مهربونم 😊😂راست هم میگن 😂عاشق پرسپولیس کنکوریم ان شالله میخوام فیزیوتراپی یا پزشکی قبول بشم😁😁در آینده هدف های بزرگی دارم 😍یه روز به اهدافم میرسم و به اونایی که گفتن نمیرسی نشون میدم که تونستم😊 برام دعا کنید فقط تا قبول بشم براتون اگه مقدوره صلوات بفرستید مرسی گلی هاااااااااا😌😌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه من کلا از بچگی توی رقص استعداد و علاقه داشتم به خاطر عقاید خانواده نتونستم پیش برم مامانم میگه برو رشته علوم تغذیه ولی من حتی دلم نمیخواد تجربی بخونم 😐😢
من یه زندگى بى عیب و نقص نمیخوامیه زندگى شاد میخوام