2777
2789

بچه ها با یه دختر ک فامیل خیلی دوره و ۱۳ سالشه تقریبا مث دوستم باهاش. حرف دلشو بم میگه و ب هیچکس نمیگم 

بچه ها این دختر ب من گفت تو خیابون با یه پسری همو میبینن و حرف میزنن و الان دوستن. پسره ۱۹ سالشه. گفت کلا یک هفته س همو می‌شناسیم اما دختره دیوانه سوار ماشین طرف شده و دستشو گرفته عکس انداختن!! مادرش نمیدونه منم اصلا ب هیچ وجه قصد گفتن بهشو ندارم. چون مامانش آدمی نی ک درک کنه. بچه ها آخه پسره خیلی بزرگه دلم میخواست بهش بگم دیوونه  اون اگه دوستت داشت تو یه هفته آشنایی دستتو نمی‌گرفت! اگه با ماشین خدایی نکرده جای بدی میبردش؟ بازم خیلی مرد بوده کاریش نداشته در اون حد!! مگه رو لباسام حساسه میگم میخواد مختو بزنه...

چیکار کنم خیلی دلشوره دارم! و طرف صحبتم با پسرا:

با سن ۱۹ سال واقن میتونید یه دختر بچه رو دوس داشته باشید؟😑😑😑😑💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای

ببین هیچ پسر 19 ساله ای هیچوقت با دختر 13 ساله بخاطر عشق و عاطفه وارد را‌‌‌‌بطه نمیشه

بدون ‌شک میتونم بگم برای سرگرمی و سواستفاده میخوادش

دختره تازه داره به سن بلوغ میرسه هورمون هاش بهم ریخته فکر میکنه طرف عاشقشه 

ولی پسره کسیه که احتمالا یا دانجشوعه یا سرکار میره دیگه یه آدم بزرگسال به حساب میاد و هیچوقت محض رضای خدا نمیره با یه دختر 13 ساله

وای ۱۳ سال خیلی کمه تروخدا جلوش بگیر هرجور شده هرچی بشه بهتر از اینه با اون پسره بمونه من چهار سال ب ...

وای بگو من الان چ غلطی کنم ب مامانش بگم خونشو میریزه 

عجب گرگیه اون

منم یکی رو میشناسم پونزده سالشه به یه پسره که ده سال از خودش بزرگتره پیشنهاد داده اونم قبول کرده الانم میخوان برن مسافرت همه فهمیدن میگن خیلی بی حیا و بی عفت شدی مادرشم دفاع میکنه🙁

کاری ندارماا ولی چرا نوجوونا بجای بچگی کردن خودشون رو درگیر روابط اشغالی میکنن حیفه واقعا😓

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

ببین دیر یا زود پسره تلاششو برای رابطه میکنه و دختره گول میخوره فقططط ب دختره بگو بیماری جنسی ایدز و هزار کوفت دیگه توی این روابط زودهنگامشه بهش بگو اگر دوستت داشته باشه تا ۱۵سالگی کاریت نداره چون تو هنوز نمیتونی اون حس واقعی رو درک کنی 

یادم افتاد ب یه دختره ک با همین سن بیچاره افسردگی شدید گرفته بود