2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر بلوچ

2391 بازدید | 21 پست

من چیز زیادی از بلوچ ها نمیدونم و کلا خیلی از بلوچستان دوریم ولی خب چند نفر رو از طریق گروه های انگلیسی میشناسم که بلوچن و واقعا رفتارشون خوب بوده تا الان، 

دوستانی که بلوچین میشه بپرسم قوم سارانی چجور ادمایی هستن ؟ چون دور هستیم از بلوچستان نمیتونم تحقیق کنم اونطوری ولی اگه کسی چیزی دربارشون میدونه بگه لطفا🥺

تیکر بارداری نیست👀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدن خاستگاریت؟ یاد شبی که ماه کامل شد افتادم

نه بابا اونقدر ترسناک نیستن برعکس خیلی آدمای خوبی هستن 

ولی خب بالاخره یکم باید تحقیق کنم

تیکر بارداری نیست👀
حواست باشه زن دومشون نباشی.سیستان و بلوچستان خیلی از مردا دوتا زن دارن.اول خوب تحقیق کن.

اوهوم ولی پسره 20 سالشه فکرنکنم زن داشته باشه

تیکر بارداری نیست👀

بستگی به خانواده اشون داره

و اینکه فکر کنم اهل سنت هم بیشتر هستن ک اگه شما شیعه هستی این تفاوته یکم سخت میشه

و خب بلوچیا بیشترشون فرهنگشون جوریه ک روی زناشون تعصب بیش از حد دارن و خیلی محدودشون میکنن

و اهل چند همسریم بعضیاشون هستن 

ولی دلیل نمیشه همشون مثل هم باشن باید طرفتو بشناسی 

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
نه بابا اونقدر ترسناک نیستن برعکس خیلی آدمای خوبی هستن  ولی خب بالاخره یکم باید تحقیق کنم

ببین همه جا آدم خوب و بد داره.اونا هم بسیار مهمون نواز و خونگرمن. من فقط چیزی که میدونم اینه که ظاهرا دوس ندارن غریبه عروسشون بشه حواست به این موضوع باشه

خانواده شوهر من اهل خراسان جنوبی ان ولی ی رگ زاهدانی هم دارن ولی مشهد زندگی میکنن.من و جاریم که غریبه ایم رو اصلا نمیتونن تو خودشون قبول کنن.ازدواجاشونم نسل اندر نسل فامیلیه

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوهوم ولی پسره 20 سالشه فکرنکنم زن داشته باشه

ما دوتا همسایه بلوچستانی داریم یکیش با سه تا بچه میره سرکار چون شوهرش خرجی نمیده و رفته زن گرفته فقط هر از گاهی میاد بهشون سر میزنه.یکی دیگه هست زنه یه دختر سه چهار ساله داره.بیماری صرع هم داره شوهره میخواد زن بگیره میگه رسممونه.همه جا خوب و بد داره ولی خیلی مواظب باش

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

بستگی به خانواده اشون داره و اینکه فکر کنم اهل سنت هم بیشتر هستن ک اگه شما شیعه هستی این تفاوته یکم ...

اهان اره خیلیا میگفتن ک سنی ان ولی اخه اسمش علیرضاست چجور ممکنه اسم هاشون علی باشه و سنی هم باشن 😕

تیکر بارداری نیست👀
ما دوتا همسایه بلوچستانی داریم یکیش با سه تا بچه میره سرکار چون شوهرش خرجی نمیده و رفته زن گرفته فقط ...

اوه چه بد، باشه مرسی عزیزم 

تیکر بارداری نیست👀
اهان اره خیلیا میگفتن ک سنی ان ولی اخه اسمش علیرضاست چجور ممکنه اسم هاشون علی باشه و سنی هم باشن 😕

دیگه اسم آنچنان ربطی نداره ب دین

ولی نوشتی پسره 20 سالشه

خیلی کم سنه

واقعا میخوای با 20 سال ازدواج کنی؟ 

شما خودت چندسالته؟ 

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
ببین همه جا آدم خوب و بد داره.اونا هم بسیار مهمون نواز و خونگرمن. من فقط چیزی که میدونم اینه که ظاهر ...

اره بیشتر ازدواج هاشون هم قومی عه ولی ظاهرا پسره گفته ک اصلا نمیخاد با یکی از فامیل ازدواج کنه و این چیزا 

تیکر بارداری نیست👀
اره بیشتر ازدواج هاشون هم قومی عه ولی ظاهرا پسره گفته ک اصلا نمیخاد با یکی از فامیل ازدواج کنه و این ...

دقیقا مثل شوهر من.حاضر به ازدواج با هیچ کدوم از فامیلاش نشده با اینکه موقعیت خوبی داشته خیلیا حاضر بودن باهاش ازدواج کنن.حالا مادر شوهرم و خواهرای شوهرم از هیچ کاری برا خراب کردن زندگیمون دریغ ندارن.خیلی مواظب باش

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40