2777
2789

پسرم سه سال و ده ماهشه کم خونه هیچی نمیخوره اشتهاش کمه حالت تهوع داره از گوشت بیزاره، سوالم اینه میتونم قرص آهن بدم بهش؟ شربت نمیخوره، نگین ببر دکتر که خیلی بردم همشون میگه نیازی نیس هیچ تقویتی، ممنونم

مگه میشه بچه ای که کمخونی داره رو دکتر بگه نیازی به مکمل نداره؟

باید نوع کمخونیش و همین طور میزان هموگلوبینش مشخص شه بعد ببینی میشه قرص آهن بهش بدید یا نه و به چه اندازه...

تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد»!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه میشه بچه ای که کمخونی داره رو دکتر بگه نیازی به مکمل نداره؟ باید نوع کمخونیش و همین طور میزان ه ...

نه از اولش بد غذاس و ضعیف هی به دکترای میگم تقویتی بنویسین اشتها آور بنویسین میگن نیازی نیس خودش خوب میشه، الان کم خونی ش رو خودم تشخیص میدم از علائماش، گوشت نمیخوره نمک و مهر میخوره رنگش پریدس همیشه خیلی زود خسته میشه بی اشتهایی تهوع میگیره زودی...

نمیدونم ولی فقط اینو میدونم که کپسول ففول خیلی قوی هست من میخورم اصلا کم خونی ندارم ولی برای بچه شای ...

فک کنم اون برا بچه خوب نباشه من منظورم قرصهای کوچیک فروس سولفات بود

یه آزمایش پس حتما باید بره ببینی هموگلوبینش چنده 

اگر اینجور که میگی زود خسته میشه 

رنگش هم پریده اس شاید دکتر امپول آهن براش تجویز کنه

تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد»!!!
نه از اولش بد غذاس و ضعیف هی به دکترای میگم تقویتی بنویسین اشتها آور بنویسین میگن نیازی نیس خودش خوب ...

عزیزم خب یه آزمایش چکاب کامل بدید. اگر مشکلی خدا نکرده داشته باشه توی اون مشخص میشه. بعض بچه ها سالمن ولی لاغر و ریزه میزه. همین داروهای تقویتی هم اگر بدن نیاز نداشته باشه و اضافه بر سازمان باشه آسیب زننده است.

عزیزم خب یه آزمایش چکاب کامل بدید. اگر مشکلی خدا نکرده داشته باشه توی اون مشخص میشه. بعض بچه ها سالم ...

اصلا بحثم لاغری نیس، دوسم ندادم چاق شه، بحثم فقط ضعیف بودنشه و اینکه بنیش قوی شه و کمبود ویتامین و آهن و کلسیم اینا نداشته باشه وگرنه مهم نیس لاغری اصلا بزرگ شه مجبوره رژیم بگیره دیگه 

اصلا بحثم لاغری نیس، دوسم ندادم چاق شه، بحثم فقط ضعیف بودنشه و اینکه بنیش قوی شه و کمبود ویتامین و آ ...

خب عزیزم شما میگید خودتون فکر میکنید مشکل داره. تا حالا چکاب دادید؟ شاید کم خونی نداشته باشه. و همه ویتامین ها رو هم به اندازه کافی داره

خب عزیزم شما میگید خودتون فکر میکنید مشکل داره. تا حالا چکاب دادید؟ شاید کم خونی نداشته باشه. و همه ...

قبلا چرا آزمایش کو خونی گرفتن ولی مثلا دو سال پیش اینا ولی از علائمش و خوردنش می بینم دیگه وقتی هیچی نمیخوره چطور کمبود نداره مگه میشه

قبلا چرا آزمایش کو خونی گرفتن ولی مثلا دو سال پیش اینا ولی از علائمش و خوردنش می بینم دیگه وقتی هیچی ...

عزیزم خودت داری میگی دو سال پیش خواهر من عزیز من به خدا ویتامین و آهن هم بیش از نیاز بدن خودش مریضی میاره. من ازت خواهش میکنم قبل از هر چیز یه چکاب کامل انجام بده واسه پسر گلت اگر خدای نکرده کمبودی در بدنش داشت اونوقت دارو بهش بده. 

بعنوان مثال اگر کلسیم بیش از حد نیاز بدن مصرف بشه مقداری ازش دفع میشه ، که تبدیل میشه به سنگ کلیه...