2777
2789
عنوان

قدیمی های نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعوازنو شوهری نبود

اون سر اینکه شوهرش با دوست دخترش بهش خیانت کرده داشت جدا میشد و شوهرش معتقد بود که زود ازدواج کرده و جوونی نکرده و پشیمونه آخرشم نمیدونم جدا شد یانه

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 
مرسی عزیزم ذهنم خیلی درگیرش بود که با همسرش آشتی کرد یانه 

من فقط هارلی کویین تو ذهنم مونده دیگه هیچکس🤦‍♀️

من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
بپرس عزیزم

میگم دوتا گوش حیوون چند روز پیش تو حیاط خونمون پیدا شده خیلی ذهنمو درگیر کرده نمیدونم گوش چه حیونی هست ولی بزرگن مثل گوش خر بعد محل برش معلوم بود با ی چافوی تیز بریده شده بود  😑😑

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
نه دیگه آخرش برگشت سره خونه زندگیش  نمیدونم شوهرش آدم شد یا نه

منو نی نی یار ترکوند تا سیمکارت پیدا کنم که عضو نشده باشم باهاش قبلا دیگه متوجه نشدم چی شد

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙