2777
2789
عنوان

درد دل کنیم💔💘

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 18 پست
مرسی عزیزم احتمالش خیلی کمه🥺❤حسم میگه بهش میرسی 

برای منم احتمالش خیلی کمه شاید هیچ وقت ، امشب چقدر دلگیره💔

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم احتمالش خیلی کمه شاید هیچ وقت ، امشب چقدر دلگیره💔

نمیدونم دوستم حسم گفت میرسی ❤گاهی اونقد ادم دلش میگیره که حتی نمیتونه نفس بکشه با خودش میگه دیگ هیچ راهی نی ولی ميگذره..اگه میگی نه نمیگذره چون هنوز نگذشته صب کن درست میشه

نمیدونم دوستم حسم گفت میرسی ❤گاهی اونقد ادم دلش میگیره که حتی نمیتونه نفس بکشه با خودش میگه دیگ هیچ ...

اره شاید به حرحال ممنونم ازت💜💟

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥