2777
2789
عنوان

ازدواج

192 بازدید | 5 پست

اگ یکی بهتون پیام بده  از اشنای دورتون باشه و بگه تعریفت شنیدم و میخام باهات اشنا شم چی میگین 

راستش ی ماه پیش پیام داد  فک میکنم میخاس آمار بگیره 

منم گفتم بهتره ب خانوادم بگین گفت تا عید نمیتونم نمیشه با خودت آشنا شم گفتم نه بدون اطلاع خانوادم نمیشه و زیاد چت نکردم بلاک کردمش یلدا پیام داد تبریگ گفت و پرسید چرا بلاکش کردم 

اخه من همش آنلاین هستم واستاپ پیام میداد اذیت میشدم

من اگه از بلاکی درش بیارم باهاش حرف بزنم؟ میترسم وابسته بشیم و وقتی از نزدیک ببینمش ار قیافش خوشم نیاد

هرچند شرایط خیلی جالبی نداره فقط ی خونه داره و خانواده خوب همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بنظرم اینکارو نگن جونکه بعضی از پسرا با همین‌پیشنهاد جلو میرن ببینن طرف پا میده اگر داد میگن ن خب دختر خوبی نیست

ولی اگر نداد میرن جدی کار میکنن

داییم ی همچین چیزیو واسم تعریف کرد 

و کلا وارد همچین روابطی شدن خیلی حاشیه داره

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

من تجربه همچین موردی داشتم نه عزیزم باهاش حرف نزن اگه از بلاکیم دراوردی بگو برای آشنایی هم اول از خانوادم اجازه بگیرین تا باهم آشنا بشیم اگه هی پیام داد بگو در صورتی ک بازم پیام بدین به خانوادم میگم ک مزاحمم میشین