2777
2789

سلام از بی حوصلگی و بی فیلمی میخوام فیلمای قدیمی که دیدم و خوب بوده ولی یادم رفته رو دوباره ببینم.

البته فیلمای ایرانی

لطفا اسم فیلمای خوب و بنویسید برام

خارجیا رو خیلی نمیتونم ببینم چون همسرم با زیر نویس حوصلش نمیگیره🙄بازم اگر فیلم خوبی بود بفرمایید بعدا ببینم

خیلییی ممنون میشم

خدایا شکر به خاطر فرشته های کوچولوم هانا جون و آریا جون

دیدن این فیلم جرم است

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

قطار بوسان ۱

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاتاری 

ابد و یک روز 

ملی و راه های نرفته اش

لانتوری 

متری شش و نیم 

اینا اجتماعی ان، ژانرش رو اگه دوست نداشته باشی لذت نمیبری از فیلم 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

شنای پروانه

زرد

سرخ پوست

جدایی نادر از سیمین

من پیش از تو

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
لاتاری  ابد و یک روز  ملی و راه های نرفته اش لانتوری  متری شش و نیم  اینا ا ...

همه شون و دیدم و تک تکشون و دوست دارم

ممنونم عزیزم شاید لانتوری و باز ببینم

شب بیست و نهم  یعنی این فیلم به حدی قشنگه که هر دفعه میزاره خانوادگی میشینیم نگا میکنیم کلی هم ...

واقعا؟؟

حتما میبینم مرسی 

فیلمای درام بیشتر تو ذهنم میمونه چندمترمکعب عشق شبی ک ماه کامل شد زیر سقف دودی ملی و راه های نرف ...

ممنونم

چند متر مکعب عشق و ندیدم چرا من

ایرانیه؟

سریال کره ا پنت هاوس رو ببین حتما با شوهرت اونقدر جذابه که زیرنویس یادت میره

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
ممنونم 😍

حتما با شوهرت ببین 

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤