2777
2789

سلام دوستان

من تمروز جلسه دوم لیزر فول بادی داشتم و پول شش جلسه را تسویه کردم

امروز اپراتور بهم گفت ممکنه باردار بشی همخ موها دوباره برگرده

واقعا ناراحت شدم بعد از اینهمه هزینه و درد موها برگرده

بنظرتون چقدر احتمال داره

یا مُفَرِّجَ الهَمِّ (ای گشاینده گرفتاری ها)

آمده ام خدا خیرم بدهد

قبل بارداری ۱۲ جلسه رفتم

همچنان به قدرت قبل بی مو هستم ولی خب در هم میاد چون شارژ نرفتم

هر چیزی ممکنه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درست گفته من میخواستم برم که گفت باردار شی دوباره به خاطر تغییرات هورمونی ممکنه بازم در بیاد منم دیگه هزینه نکردم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
آمده ام خدا خیرم بدهد قبل بارداری ۱۲ جلسه رفتم همچنان به قدرت قبل بی مو هستم ولی خب در هم میاد چون ...

واقعا خدا خیرت بده عزیزم

با چه دستگاهی رفتی؟ از آخرین جلسه لیزرت چند وقت گذشته؟ 

بله درست گفته من میخواستم برم که گفت باردار شی دوباره به خاطر تغییرات هورمونی ممکنه بازم در بیاد منم ...

کاش از قبل به منم گفته بودن

واقعا نمیدونم چکار کنم 

چون حیفه بعد از دوجلسه نصفه ول کنم

واقعا خدا خیرت بده عزیزم با چه دستگاهی رفتی؟ از آخرین جلسه لیزرت چند وقت گذشته؟ 

الکس کندلا

پارسال برج ۸

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
عزیزم تازه اوایل بارداریته.. کم کم شروع میشه.. 

پسرم ۴ ماهشه

تیکر یکسالگی

کاش از قبل به منم گفته بودن واقعا نمیدونم چکار کنم  چون حیفه بعد از دوجلسه نصفه ول کنم

نه دیگه ول نکن برو عزیزم چون هزینه هم دادی حالا کیفشو بکن تا اون موقع اگه دراومد بازم میری

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔