2777
2789
عنوان

بنظرتون از شوهرم پنهون کنم بهتره یا بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 42 پست
آخی عزیزززمممم، خدا حفظش کنه 😍😍😍 خب پس به شوهرت بگو، به مادرت هم که زنگ میزنی سر سنگین باش و فقط ...

با مامانم گفتم گف من بچمو خونه اینو اون نمیزارم گفتم دستت درد نکنه من اینو اونم الان دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا دلتنگشونم میشی  دوست آن است گیرد دست دوست در پریشان حالی  واقعا نمیفهممت خواهرتم بر ...

مامانم اینا اجازه نمیدن میگن ما بچمونو خونا اینو اون نمیزاریم بمونه

😐 عزیزم انشالله که مشکلت حل بشه و خوشبخت بشی  ولی واقعا چطور با این شرایط راضی ب ازدواج میشی ...

قربونت عزیزم ولی خب ادم از اینده هم خبر نداره که مد کلی برنامه ریزی کرده بودیم همش خراب شد

با مامانم گفتم گف من بچمو خونه اینو اون نمیزارم گفتم دستت درد نکنه من اینو اونم الان دیگه

اسی ب نظرم تو داری یه راهی پیدا میکنی هی باهاشون ارتباط بگیری

عزت و احترام خودت رو حفظ کن و دلتنگی خواهرت رو بهانه نکن 

تماس و ارتباط رو قطع کن تا وقتی ک بیان سراغت

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
خیلی سخته با این اخلاق کنار اومدن . تو زندگی بالاخره دعوا پیش میاد . یعنی اگر با شما هم روزی دعواش ب ...

اخه خونوادمم نه تنها کوتاه نمیان بلکه همش اوضاع رو بدتر میکنن اصلا سراغمو نمیگیرن ببینن مردم یا زندم تو کوچه میمونم کجا میمونم

مشکل اصلی چی بوده که خانوادت بیرونت کردن ،شما ازدواج مجدد کردی یا شوهرت با اینکه یه ازدواج ناموفق داشته هیچی نداره یه چیزدر حرفات پنهونه ونگفتیش تا ما حق را تشخیص بدیم ولی به شوهرت بگو بهتره از هرچیزی هست شاید با نرمی وسیاست زنانگی نرمش کردی اجازه داد حداقل تلفنی در ارتباط باشی

مشکل اصلی چی بوده که خانوادت بیرونت کردن ،شما ازدواج مجدد کردی یا شوهرت با اینکه یه ازدواج ناموفق دا ...

نه عزیزم خونوادم اولش منو به ایشون ندادن و دادن به کسی که دوسش ندارم منم چهل روز نشده از اون طلاق گرفتم و همون عشق سابقم اومد گف مک با اینکه ی بارم نامزد کردی میخامت 

دعوا با خونوادمم سره این بود که به همسرم گفتن ما ضامنت میشیم وامتو بگیری ضامن نشدن بعد اینکه با هر چیزی ناراحت میشدن که چرا عرفان نمیاد پیش ما بشینه منم میگفتم خب از صب س ه کاره الانم دوازده شبه اومده خستس خونوادم درک نمیکردن یا مثلا هی میگفتن بگو با خونوادش بگه بگو بگه اینم میگف من گفتم که عید میگم چرا اینجوری میکنن اخه سره اینا دعوا شد