2777
2789
عنوان

بنظرتون از شوهرم پنهون کنم بهتره یا بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 42 پست
اخه فقط دلتنگ خواهرم میشم چون یجورایی خودم بزرگش کردم

خب ارتباطت فقط با خواهرت باشه عزیزم، خواهر بهترین چیزه

خانواده ای که جهازت رو ندادن، به شوهرت بی احترامی کردن، غرور یک مرد رو له کردن، دخترشون رو از خونه بیرون کردن و... به نظر خودت ارزش رابطه دارن؟ 

قصدم توهین نبود ها ناراحت نشی 😊💖

1400.9.12 ساعت 8 و 36 دقیقه شب... 💔
پنهانکاری خوب نیست هرچندبه ضررباشه لااقل استرس نداری اشتباه ازخانوادته که طردتون کردن وحساب جوون ...

همسرمم همینو میگه میگه ما جوونیم ما اشتباه کردیم اصلا ولی اونام باید ی ذره بزرگی میکردن نه اینکه بیرونمون میکردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه من دیگه عمرا اشتی نمیکنم و خونوادمم هر جا میشینن بدشو میگن

خیلی سخته با این اخلاق کنار اومدن . تو زندگی بالاخره دعوا پیش میاد . یعنی اگر با شما هم روزی دعواش بشه نمیبخشه دیگه ؟ 

حداقل به خانواده ت بگو کوتاه بیان

میگه من دیگه عمرا اشتی نمیکنم و خونوادمم هر جا میشینن بدشو میگن

خب حق داره شوهرت!بنظرم با مامانت ارتباط نداشته باش چون میتونه تو زندگیت تاثیر بد بزاره مخصوصا اینکه همش میگه طلاق بگیر

آره میدونم کارم اشتباهه آخه دست تودم دل تنگ میشم مخصوصا دلتنگ خواهرم

میدونم سخته 

تجربه دلتنگی دارم

ولی بهتره رو خودت کار کنی 

شوهرت عاشقته اگر بهت تیکه نمیدازه و بازم باهمین

بیخیال شو

دلیلشم یک بار برای مادرت توضیح بدهو دیگه باهاش صحبت نکن

اونا خانوادت دوستت داشته باشن میان سمتت دوباره

نیومدن سفت شوهرت رو بچسب و ناراحتش نکن

حق باهاشه

اگر اون بود با مادرش ارتباط داشت بازم ناراحت نمیشدی؟1

خب ارتباطت فقط با خواهرت باشه عزیزم، خواهر بهترین چیزه خانواده ای که جهازت رو ندادن، به شوهرت بی اح ...

درست میگی عزیزم اما خواهرم همش ۵ سالشه مجبورم به مامانم زنگ بزنم با خواهرم حرف بزنم 

میدونم سخته  تجربه دلتنگی دارم ولی بهتره رو خودت کار کنی  شوهرت عاشقته اگر بهت تیکه نمی ...

چرا خیلیم ناراحت میشدم راس میگی همسرم میگه دو هفته موندیم مسافر خونه ی زنگم نزدن ببینن مردی یا زنده ای

درست میگی عزیزم اما خواهرم همش ۵ سالشه مجبورم به مامانم زنگ بزنم با خواهرم حرف بزنم 

آخی عزیزززمممم، خدا حفظش کنه 😍😍😍

خب پس به شوهرت بگو، به مادرت هم که زنگ میزنی سر سنگین باش و فقط بگو گوشی رو بده به خواهرت

نمیتونی هر چند وقت یکبار بیاریش پیش خودت؟ 

1400.9.12 ساعت 8 و 36 دقیقه شب... 💔
چطور خانوادت دلشون اومد این کار رو باهات کنن؟ ب نظرم پشت همسرت باش و تا وقتی رسما دعوتتون نکنن و به ...

نمیدونم بخدا خوبه از این دختر پروهام نبودم که تو روشون وایستم خیلی سرو ساکت بودم بخدا

وقتی اون بخاطر تو قید خانوادشو زده کاملا حق داره انتظار داشته باشه توام قیدشونو بزنی بخصوص ک ب شوهرت توهین کردن. اگه شوهر من اونجوری بود.ک بخاطرم قید خانوادشو میزد عمرا با کسایی ک بهشون توهین کنن معاشرت نمیکردم تا زمانی ک خودشون اشتی کنن

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!