2777
2789
عنوان

کجایه حرف من اشتباهه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 74 پست
بیشعور گیر داده بمن یروز باید بشینم هر چی از دهنم میاد بهش بگم بلکه دست از سر من برراره

چرا جواب تلفنش رو میدی؟

شمارت رو عوض کن به اونا نده 

یا سعی کن برای اعیاد و اینا اصلا تلفنی تبریک نگی کم کم ارتباط تلفنی رو قطع کن ...

وای منو تو تلفن میخوووورن بگم اونجوری میگه وظیفیه توعه به ما زنگ بزنی اونوقت چی بگم؟

منم به خواست شوهرم فقط زنگ میزدم به مادرشوهر و پدرشوهرم وگرنه صد سال سیاه...وظیفه چیه؟آدم دلش بخواد زنگ میزنه 

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرفتنت چیزیو درست نمیکنه بنظرم باید خودتو مدلی نشون بدی که روی این نوع رفتار حساسی ولی خب نرفتن خونش ...

عزیزم من نمیگم نریم من میگم هفته ای یبار بریم ولی تو اگه دلت میخاد هرروز بری برو من هرروز نمیتونم شرمنده

حاصل ۹ سال تجربه زندگی مشترک این شد؟ این حرف رو من دو سال اول میزدم از روی خامی😁✋ چرا خامی؟  ...

اره خیلی سادم فقط بلدم حرص بخورم ببین فقط زنگ میزنه هرچی از دهنش میاد میگه اونوقت من چیکار کنم؟برندارم تو جمع میگه چرا تلفن مارو جواب نمیدی؟اونوقت چی بگم؟شما بودی بی محلی میکردی؟

عزیزم تو هم با سیاست زنانه ات شوهرت رو بکش طرف خودت با حرف نرمش کن😜  نمیدونم دیگه شوهرت از ای ...

لامصب اخه نمیاد طرفم تو روم میگه طرفتم طرفتم تا اونارو میبینه کلا منو فراموش میکنه

خواهراش هر مراسمی میشه ز میزنن بمن منو ناراحت میکنن که چرا بما زنگ نزدیو فلان بابا داداشت ز بزنه دیگ ...

هر مراسمی میشه خواهراش زنگ زدن جواب نده...

اگر به گوشی شوهرت زنگ زدن هرچی پای تلفن گفت هرچی بگو خیلی ممنونم انشالله‌. 

اون میگه چرا زنگ نزدی بگو تو هم سلام برسون... 

میگه بزرگی گفتن کوچیکی گفتن بگو مشتاق دیدار. انشالله که همیشه به شادی باشیم دور هم باشیم

میگه مامانت یادت نداده بگو مامان هم سلام میرسونن.

میگه باید فلان کنی بگو حتما خدمت میرسیم...

من امتحان کردم جواب میده🤣

اگر شوهر خونه نبود تلفنشونو ج نده هر وقت اومد خونه جلوش به خواهرش زنگ بزن...اما نذار مکالمه تونو بشنوه تا بتونیدر جواب جملات بالا رو بگی...

نشنیده و ندیده بگییییر تمام

چرا جواب تلفنش رو میدی؟ شمارت رو عوض کن به اونا نده  یا سعی کن برای اعیاد و اینا اصلا تلفنی ت ...

من به اون زنگ نمیزنم جواب ندم میگه چرا جواب تلفنامونو نمیدی؟چرا تو مناسبتا ز نمیزنی؟چرا دعوتمون نمیکنی؟

اره خیلی سادم فقط بلدم حرص بخورم ببین فقط زنگ میزنه هرچی از دهنش میاد میگه اونوقت من چیکار کنم؟برندا ...

وقتی زنگ میزنه همون لحظه ج نده یه ساعت بعد زنگ بزن چهارتا بوق خورد قطع کن تو جمع گفت بگو زنگ زدم بر نداشتید. شما چرا جواب تلفن منو نمیدید؟

هر مراسمی میشه خواهراش زنگ زدن جواب نده... اگر به گوشی شوهرت زنگ زدن هرچی پای تلفن گفت هرچی بگو خیل ...

تو جمع چی بگم پیشه همه میگه چند ساله خونیه داداشم نرفتیم دروغ میگه ها 

وقتی زنگ میزنه همون لحظه ج نده یه ساعت بعد زنگ بزن چهارتا بوق خورد قطع کن تو جمع گفت بگو زنگ زدم بر ...

توروخدا جایی نرو یه چند تا چیز از تو یاد بگیرم😀مثلا پیش بقیه که من نیستم میگه سال هاست برادرزادمو ندیدیم میان به گوش من میرسونن

من به اون زنگ نمیزنم جواب ندم میگه چرا جواب تلفنامونو نمیدی؟چرا تو مناسبتا ز نمیزنی؟چرا دعوتمون نمیک ...

از هر ده تا مناسب یه بار دعوت کن دهن شوهرت بسته بشه...

تو مناسبتا هم هر وقت شوهرت زنگ زد گوشیو بگیر اونم از هر ده تا ۵ تا... کم کم کمش کن...

فقط شوهرت رو همراه کن حداقل وقتی با هم هستید دوتایی زنگ بزنید که تو بتونی گوشی رو بگیری شخصا بهش زنگ نزن 

تو جمع چی بگم پیشه همه میگه چند ساله خونیه داداشم نرفتیم دروغ میگه ها 

بگو پنجشنبه این هفته نه هفته بعدش تشریف بیارید...

ببین همین که به هوای خونه داداشم خونه داداشم سرشو نمیدازه بی دعوت بیاد کلاتو بنداز هوووااا 

هرچند وقت یکبار دعوت کن خودت زنگ نزن به شوهرت بگو آبجیا رو بگو بیان خونمون... شوهرت گفت خودت زنگ بزن جلو خودش زنگ بزن بذار رو ایفون نیش و کنایه زد شوهرت بشنوه  مردا میفهمن کم کم 

از هر ده تا مناسب یه بار دعوت کن دهن شوهرت بسته بشه... تو مناسبتا هم هر وقت شوهرت زنگ زد گوشیو بگیر ...

بابا شوهرم زنگ نمیزنه اون گیر داده اهان باشه یبار دعوا کردیم دیروز ز زد به شوهرم گفت تلفنو بده بمن با من یکم حرف زد میخاست زر زر کنه پسرم گریه کرد گوشیو گرفت میدونم دیگه فردا منو میبینه میگه اونروز زدم نمیتونستی بعدش بهم ز بزنی اونوقت چی بگم؟