2777
2789
عنوان

بهترین پذیرایی‌ای که ازتون شده کجا بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 49 پست

هروقت میریم تهران خونه دایی بابام انواع و اقسام غذاهای خوشمزه رو میذاره جلومون و واقعا دست پخت خوب و ماهرانه ای دارن زندایی بابام😋

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه دختر خالم ا انواع دسر و میوه خشک و میوه و نوشیدنی و انواع غذا 

مثلا رفتیم میوه خشک و چای ترش اورد بعد میوه اورد بعد شام ک شامشون کباب کوبیده بود و میرزا قاسمی و الویه و ساندویچ ماکارونی و قیمه بعد شامم بستنی و اب میوه و این چیزا خیلی بهم چسبید ژله ام داشت عصرشم اش گذاشته بود داد اوردم خونمون فرداش گرم کردم خوردم

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
شاید خیلی براتون عجیب باشه  نوجوون بودم رفتیم منزل یکی از آشناها تو یه روستا  اون موقع ا ...

دقیقا بعضی چیزا اصلا مزش از زیر زبون آدم نمیره حتی اگه ساده باشه

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
همیشه بهترینا برام بوده ولی با ارزش ترییییییینش برام خونه یکی از اقوام بود که کلا شاید ۵ ت حقوق ماهش ...

خیلی باارزشه. دقیقا بحث مادی مطرح نیست.

همه جا خوب بود خونه دوستم خیلی عالی دیزاین کرده بود 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
زن عموی شوهرم پاگشام کرده بود مرغ شکم پر،سوپ،میرزا قاسمی،قورمه سبزی،کوبیده،جوجه،همه ی مخلفات،کادو ه ...

والا رفتیم خونه زنعمو شوهرم. یک چایی نذاشت جلومون😅 هنوز تو شوکم

ی بارم سرزده رفتیم خونه پدربزرگ شوهرم تازه گوسفند کشته بود بعد گوشتش رو‌با فلفل سبز گذاشته بود تو قابلمه مسی لای ذغال وااااای مزه بهشت میداد،خدا رحمتش کنه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
همه جا خوب بود خونه دوستم خیلی عالی دیزاین کرده بود 

مدل دلخواه من😅😍 منم خیلی تشریفات به خرج میدم. اغلب چندین نوع غذا و فینگرفود و ..‌. درست میکنم

بچه ها فقط نگید خونه فلانی خب بگید چی بود چیکار کردن😅

کار با ارزشی که جاری من می‌کنه، اینه که بر اساس ذائقه غذایی مهمون غذا درست میکنه

مثلا می‌دونه مادرهمسرم قرمه سبزی دوست داره، همسرم کشک بادمجون، اون یکی برادر همسرم سالاد ماکارونی...

خلاصه که دستش درد نکنه، واقعا تو زحمت میوفته🌸🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

مادربزرگم اونقدر غذاهاش خوشمزه میشه ک حد نداره

همیشه هم یه مدل فقط درست میکنه

ولی بی نظیره

بهترین رستورانهای شهر رو بری بازم مثل غذای مادربزرگم نمیشه

با اینکه خیلی هم وقت نمیذاره ها

فک کن قرمه سبزی میزاره همه رو میریزه تو هم 

چ بویی چ عطری چ طعمی سیییییر نمیشی🥰😍

من ملکه ی ایرانم، ثروتمند پرافتخار زیبا  تمامی چشمها بدنبال من😎
کتر با ارزشی که جاری من می‌کنه، اینه که بر اساس ذائقه غذایی مهمون غذا درست میکنه مثلا می‌دونه مادره ...

آفرین چقدر با درک وشعور

تو این تاپیک تعریف از جاری زیاده😄😅