2777
2789
عنوان

چهار روز از موعد پریودم میگذره

1527 بازدید | 29 پست

جلوگیری طبیعی دارم،هر ماه پریودام منظمه

پنج ماه پیش یدونه کیست کوچیک داشتم ک با قرص ال دی دفع شد،اونموقع ک کیست هم داشتم بازم پریودام ب موقع بود

امروز زیر شکمم سمت راست بدجور تیر میکشه،میتونه بازم بعلت وجود کیست باشه،اخه علایمی ک تو دوتا بارداری قبلیم داشتم رو اصلا ندارم و چهار روزه ک از موعد پریودم گذشته و تا حالا همچین سابقه ای نداشتم

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چک بذار خودتو از شک و تردید در بیار

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

به نام خدا 

بنده دوماهه پریود نشدم و همیشه پریودی هام سر موقع بوده 😒

پریروز هم بی بی چک زدم منفی بود الهی شکر ولی هنوز دکتر نرفتم 😒

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

میشه بپرسم چندوقته جلوگیری طبیعی داشتین و اینکه ۲تا بارداریتون خواسته بوده یا ناخواسته؟ منم طبیعی جلوگیری میکنم ولی بینهایت استرس میکشم

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
به نام خدا  بنده دوماهه پریود نشدم و همیشه پریودی هام سر موقع بوده 😒 پریروز هم بی بی چک زدم ...

منم همیطور شدم...

شما کرونا گرفته بودی؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
واکسن زدی؟

واکسن تاثیر داره؟ من واکسن زدم بعدش پریودم قطع نمیشد

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤