2777
2789
عنوان

مرگ یه نفر

141 بازدید | 8 پست

نمیتونم زیاد توضیح بدم واقعیت واقعا حالشو ندارم بهشم فکر میکنم اعصابم بهم میریزه

از کسی که دوسش دارم نزدیک چند روزه خبری ندارم آخرین چیزی که میدونم اینکه داشته میرفته بیمارستان و حالش خیلی بد بوده 

هیچ راه ارتباطی ندارم بهش وصل بشم 

میخوام بدونم فقط زنده است یا نه 

کسی میتونه بهم راهی پیشنهاد بده

استخاره گرفتم چیزی به اون صورت نگفت (یعنی گفت اما نمیدونم چجوری تعبیر کنم چون یه خوب است اینا میاره اما خب اینترنته اعتمادی ندارم بهش)

فقط میخوام بدونم اگه نیست برای آرامشش دعا کنم اگه هم هنوز نفس میکشه برای سلامتیش 

واقعا دارم دیوونه میشم اولش فکر میکردم از این سرما خوردگی های بده اما انگار خیلی وحشتناک تر از این حرفاست که بستریه اون دوستشم که اونموقع بهم پیام داد از گوشی خودش بود

تست کروناهم همون روز ازش گرفتن نداشته اما خب انگاری میگن که شاید اولش نشون نده 

نمیدونم چه فکری با خودم بکنم

چ راحت درباره مرگش میگی😐

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بیمارستانی که رفته رو متاسفانه 

چون اصلا آمادگی همچین چیزیو نداشتم فکر میکردم مثلا سرم میزنن خوب میشه فشار کاری بوده و این‌چیزا فکر نمیکردم یهو ناپدید بشه 

نمیدونم بیمارستانی که رفته رو متاسفانه  چون اصلا آمادگی همچین چیزیو نداشتم فکر میکردم مثلا سرم ...

عزیزم هنوز تو سایتی شما؟

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡