من دوصورت درست میکنم
روش اول:بلدرچیا مثل مرغ از وسط نصف میکنم
بعد بهش پیاز وسیر وسویا سس نمک.فلفل سیاه میزنم حدودا۳الی۴ساعت بامواد باشه بیشترم بشه که چه بهتر بعدداخل روغن باشعله کم سرخش میکنم درشم میزارم تااب بندازه
روش دوم:داخل شکمش نصف حبه زیر.فلفل دلمه ای.پیاز دوپر.گوجه.هویج.کمی جعفری میریزم وباخلال دندون میبندم وتوپیاز داغ یکم تفتش میدم وباآلوچه میپزم اگرم خواستی ربش کن.ادیه هم پاپریکا.زردچوبه.فلفل سیاه.اگه مایل بودی آلوبرقانی هم بریز پاش.۱۰ دقیقه آخر مقداری زعفران درصورت نداشتن رب❤🌺