2777
2789
عنوان

خوشگلاي ني ني سايت بهم نظر بدين كدوم اسم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 27 پست

بين چند تا اسم به اين دو رسيديم اما ديگه نميدونم كدومو بزاريم 

سلامتی دوستای نینی سایتی🥰🥰🥰انشالله هیچ وقت هیچ زنی حسرت مادر شدن نداشته باشه🙏هیچ جای دنیا کودک آزاری وجود نداشته باشه🙏 باهم مهربان باشیم❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيليا آيهان گذاشتن چطور ميشه قبول نكنن😐

سلامتی دوستای نینی سایتی🥰🥰🥰انشالله هیچ وقت هیچ زنی حسرت مادر شدن نداشته باشه🙏هیچ جای دنیا کودک آزاری وجود نداشته باشه🙏 باهم مهربان باشیم❤️❤️❤️
کاش بچه منم پسر باشه بیام تایپیک،بزنم برای اسمش،ای خدا میشه

انشالله عزيزم🥰

دختر خاله ام خواست اسم پسرشو بذاره آیهان ثبت احوال قبول نکرد بهش گفته این اسم رو تو سیستم ندارم

الکی گفته آیهان یکی از ۱۰ اسم پرطرفدار سال ۱۴۰۰ بوده خیلیا گذاشتن رو بچشون😐

به خصوص ترک ها

بیز بوردا کرونا گلیب😷.کاربر قدیمیم 😁.معنی اسمم هم میشه دختر کوچولو😶
خيليا آيهان گذاشتن چطور ميشه قبول نكنن😐

بخدا چقدرم بنده خدا برنامه ریزی کرده بود ختی بحثش شد ب اونا گفته بود اگه بچه منه من میخوام اسمش آیهان باشه

از کتابفروشی پرسیدند: وضع کسب و کارت چگونه است؟گفت: بسیار بد، چون آنهایی که پول دارند اهل مطالعه نیستند و آنهایی هم که سواد دارند پول ندارند !!!

من ترك نيستم با احترام به همه اسم ها و قوميت ها صرفا خود اسم برام مهمه ريشه تركي فارسي و كردي برام فرق نداره

الکی گفته آیهان یکی از ۱۰ اسم پرطرفدار سال ۱۴۰۰ بوده خیلیا گذاشتن رو بچشون😐 به خصوص ترک ها

نمیدونم عزیزم آخرش اسمشو گذاشته بود آیان ب نظر من ک قشنگ نبود البته سلیقه ایه دیگه

از کتابفروشی پرسیدند: وضع کسب و کارت چگونه است؟گفت: بسیار بد، چون آنهایی که پول دارند اهل مطالعه نیستند و آنهایی هم که سواد دارند پول ندارند !!!
بخدا چقدرم بنده خدا برنامه ریزی کرده بود ختی بحثش شد ب اونا گفته بود اگه بچه منه من میخوام اسمش آیها ...

تازگي؟كدوم شهر؟

تازگي؟كدوم شهر؟

آره عزیزم اونا تو شمال زندگی میکنن رضوانشهر الان بچه اش ۲ ماهشه

خدا حفظش كنه ميپرسم حتما