2777
2789
عنوان

زردی نوزاد38روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 20 پست
بچه من تا۲ماهگی داشت ختنه ش ک کزدیم اصلا سفیدسفیدشد خواستی حجامت ببر ی تیغ کوچولو میزنن ی قطره خون ...

امروز میبرمش باز بادستگاه زردیشواندازه گیری کنن. نیومده باشه پایین حتما میبرم حجامت

اگه ازشیرخودم باشه چی؟ 

شیرمادرزردی نداره فقط همون آغوزاولیه که میدن باعث زردی میشه، شیرخودت رو با تغذیه ونخوردن گرمیجات بده بهش بهتره، ازدکترهم یه مشورت بگیری بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرمادرزردی نداره فقط همون آغوزاولیه که میدن باعث زردی میشه، شیرخودت رو با تغذیه ونخوردن گرمیجات بده ...

آره میگم کاش توبیمارستان بهش فقط شیرخشک میدادم تا آغوزم ازبین بره. مطمعنی ک شیرمادر زردی نداره؟ 

آره میگم کاش توبیمارستان بهش فقط شیرخشک میدادم تا آغوزم ازبین بره. مطمعنی ک شیرمادر زردی نداره؟  ...

ببین توبیمارستانم واسه زردی میزارن زیردستگاه مادرشیرخودش رومیده، مشکلی نداره، شیراولیه هم چون خیلی ویتامین داره وایمنی بالایی داره واسه بچه به زردیش اهمیت نمیدن ومیدن بخوره، نگران نباش، زردیش ازبین میره طبق گفته دکتر

خداکنه. تروخدا دعاکنید. واقعا دیگه کلافم

نه عزیزم نگران نباش، همین استرس بدتره،یه کم آرامشت روبیشترکن، همه این دوران روگذروندیم، روزچهلم تولدش نوزادت روحمام بردی سدربزن به بدنش خوب میشه