2777
2789

سلام من امسال باید انتخاب  رشته بکنم و از کلاس اول که فهمیدم شغل یعنی چی دوست دارم وکیل بشم

اما خانواده میگن ک نه چون درست خوبه برو تجربی تا الان معدلم زیر 19 و نيم نبوده. 

علومو الانش به زور میخونم چون علاقه ندارم 

دوست دارم وکیل بشم و به شغل مورد علاقم برسم اما خانواده مخالفن 

اسم رشته انسانی میارم میگن نه خوب نیست 

اما خودم میدونم اگر برم تو این رشته موفق میشم و کنکور رو با رتبه خوب میدم 

لطفا کمکم کنید 

گوش نده به حرفشون ،مارو هم با همین حرفا گول زدن اخرش نه تو زندگی موفق شدیم نه درس

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با قلبت پیش برو 

من دوستی داشتم ک دوس داشت بره وکالت ولی مادرش و پدرش مخالف بودن 

بعد همش گریه میکرد میگف میخوان ببرن تجربی 

اخرش جلوشون ایستاد و انسانی برداشت و وکالت قبول شد 

معدل اونم ۱۹ و خورده ای اینا بود

بهشون بگو خیلی دوست دارن خودشون بزن تجربی ،تو هم برو انسانی بزن ،ببین تو چی بیشتر استعداد داری ،تجربی زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی ش ادمو از پا میندازه، کنکور ک دیگه هیچ اینقدر سخته

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

من که به شدت پشیمونم ح فشونو گوش کردم

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم

من رشتم تجربی بود اینکه تو راهنمایی خوب بودی دلیل نمیشه حتما تو رشته تجربی یه چیز خوبی قبول شی 🥴 منم تو راهنمایی همه درسام ۲۰ بود و  من از تجربی رفتم حقوق و خیلی پشیمونم که چرا رفتم تجربی 🤷 همه چیز بستگی به خودت داره و علاقت به حرف کسی گوش نکن ابدااا

کساییو داشتیم تو کلاسمون که همه میگفتن این پزشکی قبوله ولی جالبیش اینجاست آخرشم اومد دانشگاه آزاد یه رشته معمولی اونم بعد از دو سال پشت کنکور موندن

خدایا!بابت همه چیزایی که به صلاحمون نبود و نشد، شکرت!!حتی اگه براش گریه کردیم، حتی اگه غر زدیم، حتی اگه ازت شاکی شدیم.
دقیقا

بخدا اینقدر تو هنر استعداد داشتم ،منو نذاشتن گفتن یا تجربی یا نرو دیگه بقیه رشته ها فایده نداره ، رفتم ولی نتونستم ،اخرش یه رشته درپیت تو یه دانشگاه بیخود قبول شدم و لیسانسمو گرفتم و تمام ،کل ذوف و زحمت و تلاشم شد هیچ

من رشتم تجربی بود اینکه تو راهنمایی خوب بودی دلیل نمیشه حتما تو رشته تجربی یه چیز خوبی قبول شی 🥴 من ...

چقدر مثل منی 

بهشون بگو خیلی دوست دارن خودشون بزن تجربی ،تو هم برو انسانی بزن ،ببین تو چی بیشتر استعداد داری ،تجرب ...

دقیقا دوست های من همه کلاس میزارن ما میریم تجربی گفتم برید تجربی دکتر شدن شما رو میبینم 

کلا 3 درصد از کس هایی ک کنکور تجربی میدن دکتری قبول میشن گفتن فوقش چند سال میمونیم پشت کنکور گفتم خوب تا اون موقع من لیسانسمو گرفتم شما تازه شروع میکنید 😂