2777
2789

سلام من ۷ جلسه لیزر رفتم با کندلا انجام دادم ۱ جلسه مونده

هر چند وقت سونو و ازمایش میدم چکاپ میشم مشکل هورمونی پیدا نکنم

راضی هستم اما انتظار داشتم خیلی صاف و یکدست شه و اون دون دون های رویش مو از بین بره ولی بعضی جاها خصوصا پا هنوز دون دون داره.رویش موها ۹۰ درصد قطع شده 

سوالم اینه ۱_ شما جاهایی که لیزر کردین دیگه یه ذره هم درنیومده؟  چون من تک و توک موی نازک رو بازوها یا کمی روی صورت پراکنده درمیاد

۲_ دون دون موهای شما بعد لیزر کامل رفع شده؟ کار خاصی کردین؟ نمیدونین کی رفع میشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل لیزر دون دون داشتی ؟؟ بعضیا از بچگی یا بصورت ژنتیکی پوستشون پوست مرغیه اونو نمیشه کاریش کرد ولی اونایی ک بعدا بوسیله شیو بدنشون دون دون میشه اونا با لیزر رفع میشه 

واس سلامتی قلب پسر کوچولوم ی صلوات بفرست و دعا کن 🙏❤
قبل لیزر دون دون داشتی ؟؟ بعضیا از بچگی یا بصورت ژنتیکی پوستشون پوست مرغیه اونو نمیشه کاریش کرد ولی ...

نه نه پوست مرغی نیستم

مثلا ژیلت میزنی دون دون موها مشخصه ، اون جای موهارو میگم

بعضی جاهای پام مونده

چون جلسات آخرم میترسم رفع نشه