2777
2789
عنوان

نظر بدید

81 بازدید | 13 پست

می‌خوام یروز قبل از تولد رلم براش تولد بگیرم که سوپرایز بشه؛بعد داخل ذهنم این بود که بهش از الکی صبح زود همون روزی که قرارع تولد بگیرم پیام بدم که ما به درد هم نمی‌خوریم و..... که بعدش شوکه بشه 😹😹😹😹 یا کلن گوشیمو خاموش کنم بگم رفیقش بیارتش یجا؛نظر بدید چجوری سوپرایزش کنم؛؛؛بنظرتون اگه به رفیقش بگم بهش میگه؟؟؟ک مثلن قرارع رلت سوپرایزت کنه

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشقم به نظرم دعوا کن باهاش اولی بهتره 😂😂😂تجربه شده راستی فردا تولدمه 

😻😻😻😻تولدت مبارک عشقممممممممممم

ایشالا بهترینا برات رقم بخوره چون بهترینی

جدی دعوا؟😹

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
احساس میکنم ختم بخیر نمیشه

خودمم همین حسو دارم؛خب یچیز بهتر بگو ⁦☹️⁩

😻😻😻😻تولدت مبارک عشقممممممممممم ایشالا بهترینا برات رقم بخوره چون بهترینی جدی دعوا؟😹

مرسی دورت بگردم

دعوا که نه جوری که دپرس بشه دیه😁😁😁😁اگ گوشیتو خاموش کنی بر اساس تجربه شخصی..🥺🥺میاد جلو در خونتون

برا حاجت دلم لطفا ی صلوات مهمونم کنین🥺کاربری دس چند نفره 👻
مرسی دورت بگردم دعوا که نه جوری که دپرس بشه دیه😁😁😁😁اگ گوشیتو خاموش کنی بر اساس تجربه شخصی..🥺🥺 ...

⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩می‌خوام یکاری کنم سوپرایز بشههه

⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩می‌خوام یکاری کنم سوپرایز بشههه

اره عزیزدلم ب نظرم بحث کن باهاش فدات شم آمل دعوای طولانی ن جوری ک ی دلخوری پسش بیاد

بع  بش بگوبیا فلان جا تا حرفای اخرمونو بزنیم 😁😁😁😁😁

برا حاجت دلم لطفا ی صلوات مهمونم کنین🥺کاربری دس چند نفره 👻
اره عزیزدلم ب نظرم بحث کن باهاش فدات شم آمل دعوای طولانی ن جوری ک ی دلخوری پسش بیاد بع  بش بگو ...

وای آره فکر خوبیه😻😹

خوب این کارو بکنی وقتی طرف سوپرایز کنی متوجه میشی که دوستش بهش گفته یا نه و اگر گفته بود یک تیکه ریز ...

چجوری سوپرایزش کنم اخه

چجوری سوپرایزش کنم اخه

1روز قبل شاید بتونه حدس بزنه.چند روز قبلش بهتره دوستش هم باید برنامه بریزه از قبل که با یکی اشنا شده بعد چند روز م بهش بگه که میخوام برم سرقرار تنها نمیتونم برم بیا با هم بریم بعد تو نشستنم جایی باید بشینه که نبینه داری میای داخل بقیشو دیگه خودت فکر کن سوپرایز دقیقی بود به نظر خودم نمیتونه حدس بزنه جاش هم که خوبه

1روز قبل شاید بتونه حدس بزنه.چند روز قبلش بهتره دوستش هم باید برنامه بریزه از قبل که با یکی اشنا شده ...

مرسی عزیزدلم