2777
2789

سلام دوستای عزیزم من حدود یک ساله دارم رایگان چالش لاغری برگزار میکنم کلی ام نتیجه داریم 

دوست دارم همه کسایی که مثل من تپل بودن و از رژیم خسته شدن براحتی لاغر بشن 

لاغری ما یکم تمرکز ذهن میخواد در عوض همه چی میتونی بخوری از نون خامه ای گرفته تا هرچی دلت بخواد 

برای شرکت در چالش دو نکته رو باید رعایت کنید اینکه 

اول روش رو باید یاد بگیرید چون سوال کردن دربارش تو گروهمون ممنوعه 

کل آموزش رو از صفر تا صد تو این کانال تل.گرام گذاشتم polmackna1@

نکته بعد اینکه گروهم یک سری قوانین داره باید رعایت بشه پس لطفا هرکی خواست تو چالش گروهی شرکت کنه اول قوانین رو که سنجاق کردم مطالعه کنه آیدی گروه داخل کانال هست 

اینم آیدی نتائج بچها طی,این یکسال

polmackna2@

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلگرام ندارم. 

پس تو نی نی سایت پل مکنا سرچ کن و یاد بگیر  

چون من همه توضیحات رو کانال گذاشتم فایل هیپنوتیزم ام هست اینجا نمیشه فرستاد 

واتساب هم چون شماره میخواد کسی اونجا نمیاد 

سلام عزیزم خوبی من وارد کانالت شدم و خوبه و برام قانع کننده هست     فقط این که  خوب  من احساس میکنم سیر شدم ولی نمیتونم دیگه نخورم دیگه مشگلم همینه   میگم خیلی خوشمزه هست بزار یکمم بخورم   کلن  مثلا خوراکی میبینم  دلم میخواد اون خوراکی رو بخورم   به خودم میگم الان گرسنت نیست نخور  ولی  همش دلم میخواد  میگم بزار یکم بخورما   بعدش یه عذاب وجدان میگیرم میگم کوفت بخوری چرا میخوری اخه     راهکارش چیه  قبلا قرص فلوکسیتین خوردم لاغر شدم  ولی دیگه نمیخوام اونو بخورم   روش شما هم عالیه فقط این مشگل من بگید چیکار کنم  

سلام عزیزم خوبی من وارد کانالت شدم و خوبه و برام قانع کننده هست     فقط این که  خوب & ...

چون اولشی کنترل اشتها یکم برات سخته ولی,کم کم عادت میکنی هر چی,میخوری,بدون عذاب وجدان بخور تو ذهنت احساس,کن این خوراکی داره لاغرت میکنه با لذت و آرامش بخور و اگ قابل جویدنه خوب بجو 

و این که اون روش کد نویسی سرچ کردم تو نت یکم مبهم نوشته  شما میتونید بیشتر توضیح بدید  کدی ...

عزیزم من هر چی بلد بودم دربارش تو کانال گفتم اطلاعات بیشتر ندارم دربارش 

چون خودمم زیاد استفاده نکردم بیشتر تمرکزم رو خود روش پلمکناست

خودتون فقط با استفاده از این روش کم کردید   چقدر کم کردید

اره حتی,بدون هیپنوتیزمش 

قبل بارداری ۵کیلو کم کردم 

بعد تو بارداری ادامه دادم چیزی اضاف نکردم ولی,تو شیردهی خیلی زیاده روی کردم ۳کیلو چاق شدم 

که الان دوباره همونو باضافه دو کیلو کم کردم الان از,قبل بارداری بیشتر کم کردم