2777
2789
عنوان

چه جوری تصمیم میگیرین؟

84 بازدید | 11 پست

من موقع تصمیم گیری خیلی سختمه

همیشه بین دوتا یا سه تا راه گیر میکنم

در کل همیشه تصمیم گیری برام سخت بوده از خرید مانتو بگیر تا انتخاب غذا توی رستوران و انتخاب رشته و ....

اگه راهکار یا تجربه ای دارین لطف کنید و بهم بگین

ب راحتی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

لحظه اخر تصمیم میگیرم . فقط میگم خدایا به امید خودت بهترین تصمیم هارو هم میگیرم . 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبختانه سختگیر نیستم و همیشه همه چیز بر وفق مرادمه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من برعکس گاهی از زیاد بیخیال بودن وراحت گرفتن بیش ازحد خودم حرصم میگیره

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
به قول معروف بین دو تا انتخاب مشابه موندی شیر یا خط کن. وقتی سکه رو میندازی بالا می فهمی دلت میخواد ...

اخه من به هر طرف میرم تا یکم دور میشم از مسیره قبلی دوباره پشیمون میشم

مثلا الان بین روانشناسی و کنکور دوباره تجربی موندم

تا میخوام روانشناسی بخونم هوس کنکور میاد تو ذهنم حسرتش و...

تا کتابای کنکورو در میارم پشیمون میشم و میگم روان خوبه

لحظه اخر تصمیم میگیرم . فقط میگم خدایا به امید خودت بهترین تصمیم هارو هم میگیرم . 

من هی برمیگردم عقب هر تصمیمی میگیرم دوباره برمیگردم سر خونه اول ... میترسم از اشتباه کردن

اخه من به هر طرف میرم تا یکم دور میشم از مسیره قبلی دوباره پشیمون میشم مثلا الان بین روانشناسی و کن ...

آها خب این تصمیم مهمیه انتخاب لباس و رستوران نیست شیروخط کنی.اگه نمیتونی انتخاب کنی یعنی چون دلی میخوای یه کاریو بکنی اطلاع نداری دقیقا کدوم کار و کدوم رشته درسته.باید باکسایی که این راهو رفتن صحبت کنی یا مشاوره های تحصیلی.