2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت خوشگل + عکس + علائم

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خیلی زود مثبت شد  و الآنم خیلی پررنگه  همش فکر میکنم نکنه دوقلو باشه  امکان بت ...

برای منم خیلی پرنگ بود    

بچم پسره مبارکت باشه عزیزم 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
ممنونم ،🥰🥰🥰

اون دوتا چین اسی

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

مبارکت باشه⁦⁦⁦(^∇^)ノ♪⁩

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

بی بی چک یکم دیر نشون داد .روز هشت تاخیر بتا۱۳۴بود 

ایشالا به سلامت بغلش کنی برای منم دعا کن من یکشنبه اولین باره میرم دکتر به کساب خودم هفت هفته و دو روزم الان

دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا
به به چه خوش رنگه .مبارکه ان شاالله خوش قدم باشه

سلامت باشین 

همچنین برای شما 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
اینم مال من در دهمین روز تاخیر 

مبارکه عزیزم

فکر کنم من دوقلو دارم با این رنگ بی بی چک

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
مبارکهههه عزیزم

ممنونم خانم 

برای منم خیلی پرنگ بود     بچم پسره مبارکت باشه عزیزم

ممنونم 

ان شالله نی نی شما به سلامتی بیاد بقلت 

صلوات فرستادم

اون دوتا چین اسی

یک دختر 

یک پسر 

دارم 

دخترم خواهر میخواد ، پسرم داداش میخواد 

مبارکت باشه⁦⁦⁦(^∇^)ノ♪⁩

ممنونم عزیزم 

واسه منم دعاکن حامله شم😪😪😪

چشم حتما 

ان شالله به زودی مامان میشی 

به خدا بسپار