2777
2789
عنوان

کسی قرص سیبل خورده راهنمایی کنه؟

779 بازدید | 5 پست

من چهار ماه دکتر بهم دزوسپتیو داد که از روز ۵ ام پریود میخوردم. بعد اون بهم قرص سیبل داده گفته از روز اول پریود بخور. اینو که خوردم روز دوم پریودم قطع شد. باید ادامش بدم حالا یا دیگه نخورمش؟!

خب قرص جلوگیری هست دیگه 

بخوری پریود قطع میشه 

فکر کنم اشتباه فهمیدی باید مثل قرص قبلی از ۵ پریود بخوری 

خودم از ۶ پریود میخوردم 

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه:)                       INFJ
خب قرص جلوگیری هست دیگه  بخوری پریود قطع میشه  فکر کنم اشتباه فهمیدی باید مثل قرص قبلی ا ...

اخه از دکترم پرسیدم گفتم اینم باید از روز پنجم بخورم ؟ گفت نه اینو از روز اول بخور. یعنی این که قطع شده عادیه؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه از دکترم پرسیدم گفتم اینم باید از روز پنجم بخورم ؟ گفت نه اینو از روز اول بخور. یعنی این که قطع ...

اره بخوری قطع میشه 

این کار بشدت برای رحم خطرناکه  و موجب سرطان میشه 

بنظرم دکترت رو عوض کن

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه:)                       INFJ
اره بخوری قطع میشه   این کار بشدت برای رحم خطرناکه  و موجب سرطان میشه   ب ...

ممنون عزیزم

چون عمل کردم میترسم قرصایی که میده رو نخورم وگرنه اصلا دلم نمیخواد بخورمش🥴

ممنون عزیزم چون عمل کردم میترسم قرصایی که میده رو نخورم وگرنه اصلا دلم نمیخواد بخورمش🥴

خواهش عزیزم ❤️