2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هر آهنگ غمگینی بهت فکر میکنه ولی مقصر رو شما میدونه که اگه با هم الان خیلی کاری ندارید

پس چرا نیومد خواستگاریم الان که متاهلم ۲ ساله باز بهم فکر میکنه چرا مقصر منو میدونه ؟ چون اگه دوسم داشت چرا از احساسش یبارم بهم نگف الانم که خیلی کم میبنمش ازدور چرا مثل قبلنا اصلا نگام نمیکنه مثل بقیه

احساس واقعی رو به کی نشون بدم؟ برا زمان ازدواج حدودی چقد دیگه؟

نمیدونم عزیزم من فقط حسم رو میگم 

اگه طرف شما پسره برای ازدواج 

به خودش نشون بده از یک طرف توی اطرافیان کسایی هستن که نامزدن یا قراره ازدواج کنن و از عشقشون ممکن براش بگن دلش پیشت هست ولی دوست داره بهش اهمیت بدی و از همه برات مهم تر باشه

.
نمیدونم عزیزم من فقط حسم رو میگم  اگه طرف شما پسره برای ازدواج  به خودش نشون بده از یک ط ...

خوب یه نفر هست که فامیلمون نیست ولی خانوادگی آشنا هستیم و با یکی دوتا از خونوادش در ارتباطم ازدواج من با همون میشه؟

پس چرا نیومد خواستگاریم الان که متاهلم ۲ ساله باز بهم فکر میکنه چرا مقصر منو میدونه ؟ چون اگه دوسم د ...

ببین عزیزم من فقط حسم رو میگم 

ولی اگه اون زمانی به شما فکر میکرده در کنار شما گزینه های دیگه برای ازدواج داشت و فقط شما نبودید 

.
خوب یه نفر هست که فامیلمون نیست ولی خانوادگی آشنا هستیم و با یکی دوتا از خونوادش در ارتباطم ازدواج م ...

من حدس میزنم عزیزم

وقتی موقعیت بهتری برای ازدواج پیدا کردید یکی از اطرافیانش بحث رو وسط میکشه

.
اره دقیقا  من دوست دارم بچه اولم پسر باشه  دومی دختر عزیزم تورو خدا میشه بگی بنظرت شوهر ...

راستش من حدس میزنم گلم

چند وقت دیگه میتونید ثبت نام کنید و بعد چند وقت با تاخیر بهتون میرسه

خونه رو فعلا چند وقت بعد ماشین یک موقعیت خوب پیش میاد اون رو نمیتونید بخرید ولی  موقعیت بعدی رو به امید خدا میخرید🌸

.
راستش من حدس میزنم گلم چند وقت دیگه میتونید ثبت نام کنید و بعد چند وقت با تاخیر بهتون میرسه خونه ر ...

اخه ما یکسال بیشتره داریم ثبت نام میکنیم اسممون درنمیاد 

الان تو فکر خرید ماشین دست دومیم

خرید خونه چند سال دیکه  میفته برامون؟

🧸🤎