2777
2789
عنوان

این خدایی که میگین کجاست؟

554 بازدید | 38 پست

چرا بودنشو بهم ثابت نمیکنه

چرا کمکم نمیکنه

چرا منو به آرزوهام نمیرسونه 

چرا تو خونمون دعوا..‌.

چرا دلمو شکسته خدا

چرا خدا باهام لج میکنه

چرا؟

شاید من ....

خیلی رویا به خودم بدهکارم💫👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم عزیزم  

نوجوانم نیستم 😅

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

عزیزم کفر نگو انسان تو سختی ها رشد میکنه و هر اتفاقی تو زندگیمون ی حکمتی داره من خودمم گاهی اوقات میشینم گریه میکنم شکایت میکنم از خدا که چرا منو نمیبینی ولی بعدا پشیمون میشم 

تعریف تو از خدا چیه یا بهتر بگم خدا رو کی میبینی؟

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉
کارایی ک خدا ازت خواسته رو انجام میدی؟

نمازمو چند وقته شروع کردم میخونم 

درسمو خیلی خوب میخونم

همیشه دختر سر به زیر بودم ارتباط با جنس مخالف نداشتم

ولی ....

منم بعضی وقتا همین حرفا رو میزنم...ولی خدا رو تو زندگیم حس کردم که کنارمه و مواظبمه حتی از بابامم بیشتر..

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

دقیقا منم میخاستم بگم 

خدا کلی هوامونو داره و کمکمون میکنه ولی ما میزاریم به حسابه شانس یا اینکه کسی دیگه بهمون کمک کرده 

‏کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر به دنیا می‌آمدیم. در رخداد یک عشق، جوان میشدیم. سپس کودکی معصوم میشدیم، و در نیمه شبی تاریک، با نوازش‌های مادر، آرام میمردیم …🌱🐾
 تعریف تو از خدا چیه یا بهتر بگم خدا رو کی میبینی؟

کمکم کنه به ارزوهام برسم به رویاهایی که تو ذهنم دارم برسم

نه اینکه تو خونمون دعوا بشه با هدفون بشینم گریه کنم تا صدای دعوا ها رو نشنوم بخدا دیگه نمیکشم🙂💔

من همیشه طرز فکرم این بود

ولی خودم فهمیدم😊کجاست

خودم ایمان نداشتم بهش

یه رو بهش می انداختم بدون هیچ امیدی

بعد میگفتم خدا نیست

وگرنه صدا میشنید

الان خداروشکر احساسش میکنم تو زندگی🤲🏻

من نمیتونم بگم کجاست

چرا احساسش نمیکنی

چونن هیچ فایده ای نداره

صد درصد حرفای من و.. دیگران برات فایده ندارخ

شاید منفی ها داشته از این نوع حرف ها«کلا خدا نیست-خدا عادل نیست-خدا ما رو دوست نداره و.. »

ولی مطمئنم تا خودت تجربه نکنی بهش رو نیاری قبول نمیکنی حرف هیچ کس رو

انید وارم یه روزی زود تر از هر روز بهش برسی

بهت پیشنهاد میدم اگه دوست داشتی معجزه شکر گزاری در ۲۸ رو رو از گوگل پلی یا فرپشگاه دان کن گوش کن عزیز 

البته اگه دوست داری

انشالله مشکلاتت هم حل میشه

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
کمکم کنه به ارزوهام برسم به رویاهایی که تو ذهنم دارم برسم نه اینکه تو خونمون دعوا بشه با هدفون بشین ...

یعنی خدارو ناجی میبینی ؟ اصلا چرا خدارو باور داری؟ باورت از کجا نشأت میگیره ؟ از دینت ؟

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉
نمازمو چند وقته شروع کردم میخونم  درسمو خیلی خوب میخونم همیشه دختر سر به زیر بودم ارتباط با ج ...

ولی اینا همه ظاهریه عزیزم با قلبت انجام بده .شما به نه به خاطر رسیدن به هدفات و ارزوهات بلکه به خاطر خدا این کارارو انجام بده اگه جواب نگرفتی هرچی خواستی به من بگو