2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیایذ

90 بازدید | 7 پست

۶ماهه‌حامله ام  به شوهرم بارها گفتم مشکلی ندارم برای رابطه جنسی ولی حرف گوش نمیده همش میگه نه  میترسم یچیزی بشه و‌در غیاب من فیلم سوپر میبینه  وخودشو خالی میکنه خیلی اذیت میشم  هرچی بهش میگم من‌مشکلی ندارم گوش نمیده چیکارکنم  بنظرتون رفتارم باهاش چطور باشه به‌روش‌نیاوردم ولی میخوام بدونم رفتارم باهاش چطور باشه 

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

من خودم قبل بارداری سرد بودم 

بعد بارداری به شدت گرم 

اونم میترسید به شدت😂😂😂

ولی خودش میفهمید اگه همراه نباشی بعد زایمان نابوده

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم قبل بارداری سرد بودم  بعد بارداری به شدت گرم  اونم میترسید به شدت😂😂😂 ولی خود ...

من بهش میگم ولی گوش نمیده اخه چیکارکنم به زور که‌نمیتونم دستشو بگیرم بیارم همش سرش تو گوشیشه‌خسته شدم اصلا

خب من بودم به روش میاوردم بهش بگو خب من که مشکلی ندارم چه دلیلی داره که شما با فیلم سوپر خودتو خالی ...

میترسم‌به‌‌روش‌بیارم‌براش عادی بشه جلو روم اینکارارو کنه من‌مخفی گوشیشو چک کردم نمیخوام رمز گوشیشو عوض کنه

میترسم‌به‌‌روش‌بیارم‌براش عادی بشه جلو روم اینکارارو کنه من‌مخفی گوشیشو چک کردم نمیخوام رمز گوشیشو ع ...

میتونی ی کارم بکنی بهش نگو من مشکلی ندارم

خودت پیشقدم شو برا رابطه اگه نه آورد بگو خب ما باید نیاز همدیگرو بر طرف کنیم دیگه نمیشه که در حالی که متاهلیم بشینیم با فیلم خودمونو خالی کنیم که

میتونی ی کارم بکنی بهش نگو من مشکلی ندارم خودت پیشقدم شو برا رابطه اگه نه آورد بگو خب ما باید نیاز ...

همش میگم ولی میگه سه ماهم مونده میگم  از دکتر که بیشتر نمیدونی میگه میتونیم رابطه داشته باشیم همون لحظه گوش میده ولی میره برای چند هفته بعد دوبار باز باید بگم‌منم خوشم  نمیاد هر دقیقه بگم نمیدونم‌ باید باهاش چیکارکنم دیگه