2777
2789
عنوان

شوهرم سه روزه که ...

430 بازدید | 31 پست

شوهرم سه روزه که بی دلیل باهام قهره و حرف نمیزنه 

من باهاش حرف میزنم جواب نمیده وقتی عصبی میشم ک چرا جواب نمیدی بی تفاوت میگه نشنیدم باز جواب نمیده 

تو شهر غریب تنهام 

نمیدونم چیکار کنم دیوونه شدم از دستش دیگه دیروزم یکم دیر کرده بود واس رفتن ب شرکت یه خانومی زنگ زد بهش و اینم رفت تند تند 

خیلی ناراحتم 😕😕

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین زودی از نی نی برو بیرو بد بینت میکن نسبت به شوهرت کار خراب میه هیچی نیس عزیزم یکم بهش یرس خوب م ...

دیگ خودم بدبین شدم بهش 

😕😕😕 مردم انقد غصه خوردم تنهایی 

سنت 26 هس؟سن بدی نیس یکم منطقی خودت دودوتا کن ببین مشکل چیه

اره 

ب نتیجه ای نرسیدم واس همین عصبی میشم ازش  اگه مشکلی ام باشه باید اول بگه ک من‌چیکار کردم بعد قهر کنه  

دیشب هم  براش  خوراکی گذاشتم ببره بخوره نبرد رفته بود خودش خریده بود 

من دیگه خسته شدم از این کاراش قبلا عصبی میشدبی دلیلو مشت میزد ب درو دیوار و وسیله میشکوند مت میرفتم تو اتاق درو قفل میکردم از ترس میگفت دکتر بهش گفته ک داره دیونه میشه یبار وسیله پرت کرونی شیشه خورد ب دستم بریده شد بعد اون دبگ اون رفتارو نمیکنه ولی بی دلیل قهر میکنه