2777
2789

من ۸ هفته باردارم سه چهار روزه با چایی هام سوهان خوردم که به نظرم زیاد بوده دیگه، ولی اصن حواسم به زعفرونش نبوده.چیزی میشه به نظرتون؟ کسی بوده اوایل بارداری سوهان بخوره؟ استرس گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا 

اون زعفرون زیاد بخوری دم کنی 

من شربت زعفرونم خوردم ولی کم

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

ببین من اونقدر زعفرون خوردم هیچی هم نشد اتفاقا باور کن بچه آرومتروشادتر میشه نمیگم زعفرون بخوری ها ولی خب حالا که دیگه خوردی توکل کن برخدا وبیخیال باش.دوستم گفت مامانم خودش روخفه کرد بازعفرون همینطوردختر دایی خودم میخواستن خدایی نکرده بچشون رو....کنن ولی خداروشکر نه تنها سقط نشده بودبسیار هم خوش خنده بودن.ببین سعی کن باچای بیشتر خرما بخوری چکن دیابت بارداری خطرناکه اونم حتی کنترل شده بخور عزیزم

نه بابا مگه چقدر زعفرون داره اگه یه مثقال زعفرون دم کنی همونطوری غلیییییظ بخوری شاید شاید خدایی نکر ...

اره خودمم بهش فکر کردم از بس تو اینترنت میخونی میترسونن🥺 مرسی عزیزم

ببین من اونقدر زعفرون خوردم هیچی هم نشد اتفاقا باور کن بچه آرومتروشادتر میشه نمیگم زعفرون بخوری ها و ...

مرسی عزیزم از پیام آرامشبخشت😍 اره واقعا قندش خیلی بده سر بارداری قبلیمم تو مرز دیابت بودم ماهای آخر با اینکه شیرینی نمیخوردم ولی سر این یکی خیلی علاقه به شیرینی پیدا کردم ،کاملا درست میگی دیگه نمیخورم😍😍