2777
2789
عنوان

ماهی شکم پر کی بلده؟ شمالیا جنوبیا بشتابید

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 24 پست

قزل

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهی سفید 

اول کل گوشت ماهی رو با خلال دندون سوراخ سوراخ کن  نمک و فلفل و کره و زعفرون بزن 

بعد پیاز داغ و یه حبه سیر و گردو اسیاب شده و زرشک و آلو و رب انار و سبزی معطر تفت بده بریز داخل شکمش 

حدود یک ساعت با دمای ۱۸۰ بپزه

خوشحال میشم پیجم 

خوشمزه ترین دستور اینکه چند عدد پیاز رو با دو سر کامل سیر رنده کنی بعد یه مشت گشنیز تازه رو خرد کنی بهشون اضافه کنی بعد ادویه کامل مثل کاری و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و دارچین هم اضافه کنی و بعد نصف تمبر هندی رو با نصف استکان آب حل کن بزار رو مواد بعد ماهی قزل رو که خوب شستی این مواد رو داخلش میزاید و با توری روی منقل کباب میکنی فوق العادهست 

برای سلامتی پدرم دعا کنید
ماهی سفید  اول کل گوشت ماهی رو با خلال دندون سوراخ سوراخ کن  نمک و فلفل و کره و زعفرون بز ...

چقد عالی. مشخصه استادین😙😍

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
خوشمزه ترین دستور اینکه چند عدد پیاز رو با دو سر کامل سیر رنده کنی بعد یه مشت گشنیز تازه رو خرد کنی ...

وای دهنم آب افتاد.

مرررسی عزیزم 😍😘

ممنون عزیزم 😘 دیگه شمالیا همه کار بلدن😉😉😉😉

بله صد در صد😍😄 خودم یکیشو تو خونه دارم (شوهرمه)😅. گیلانی هستید یا مازندرانی؟