2777
2789
عنوان

خواهرم لپ تاپ صورتی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 42 پست
منم مخالفم براش بخرن ولی واقعا میفهمه همونه که برچسب زدن😁

بفهمه 

مگه قراره بدون درک شرایط بزرگ بشه

بگن صورتی میخواستی این کاری هست که ما میتونیم واست انجام بدیم .... 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
والا من هيچوقت از مامانم اينا چيزي نخواستم موبايلم خواهرم موبايلشو نميخواست داد به من هميشه همين روا ...

نه راستش من خواستم ازشون

هنوزم که هنوزه با اینکه دانشجو ام و کارام مهمه همون گوشیو دارم ولی مامانم که نهایتا فقط چت میکنه با خواهراش مدله گوشیش عالیه خداییش

دستمو ول نکن که زمین میخورم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفهمه  مگه قراره بدون درک شرایط بزرگ بشه بگن صورتی میخواستی این کاری هست که ما میتونیم واس ...

خب این مدلی باید بگن برات نمیخریم

پول نداریم و برای سن تو زیاده

تا بهتر درک کنه

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

من سبزشو داشتم🥺 سلام به عمو فردوس خوش اومدید...

😂😂منم داشتم ابی

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

براشون توضیح بدید که تو این سن مناسبشون نیست

تبلت هم که دارن پس بهتره از همون استفاده کنن

اگه همه ی خواسته هاشون رو برآورده کنید در آینده با مشکلات  بزرگی رو به رو میشید ، هم خانوادتون و هم خواهرتون

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
😂😂منم داشتم ابی

من خیلی کوچولو کا بودم از این موبایل اسباب بازیا داشتم که هر دکمه ای رو که میزدی یه چیزی میگفت 

مثلا یکیش صدای سگ بود😂

یکیشم یه خانمه میگفت هاو آر یو🤣🤣🤣

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خب این مدلی باید بگن برات نمیخریم پول نداریم و برای سن تو زیاده تا بهتر درک کنه

باید در حد وسع و توان خانواده نیازهای بچه توجه و برطرف بشه 

با بچه لجبازی که نداریم 

میشه صورتی باشه 

ولی در اون حدی که توان خانواده هست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

خب بچه هرچی میخواد باید داشته باشه؟!

بد عادتش نکنین که فکر کنه با گریه میتونه چیزی رو به دست بیاره

باید یاد بگیره قرار نیست هرچی میخواد رو در اختیارش قرار بدن اونم وقتی نیازی نداره

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!