2821
2789
عنوان

❌حاضر جوابا بیان ❌

515 بازدید | 53 پست

شنبه میخوام برم یک مهمونی کل دخترای فامیل هستن همه همسنیم  اونا لاغرن ولی خوشگل نیستن این حرف خودم یا مامان بابام. نیست میگن چون من سفیدم چشام درشت کشیدست میگن خیلی خوشگلم ولی خودم اصلا احساس نمیکنم خوشگلم چون اضافه ورزنم زیاده دوست ندارم برم ولی مجبورم چون نمیخوام ناراحتشون کنم ولی میدونم وقتی برم اونجا اولین چیزی که دخترا بهم میگن اینکه چقدر چاق شدی منم یک جواب میخوام بدم اما موأدبانه باشه جوابش 

بنظرتون چرا اینطوری میکنن من که خودم میدونم چاق شدم چرا به روم میارن؟ 

من حتی اگه یک لباس خیلی زشت میپوشیدن بهشون میگفتم مبارکه خیلی قشنگه که یکوقت ناراحت نشه و به منم ربطی نداره چون سلیقه خودش بوده دوس داشته اینو بخره 

چرا اینطوری میکنن؟ 

بگو...آره میبینی چقدر خوب شدم...یکمم  میخوام برم بدنسازی که فرم بگیرم...دیگه محشر میشه...من عاشق بدن  تپل و تو پرم..

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

خودتو ناراحت نکن اینا میخواستن آینه سرویس بهداشتی یشن یهو ادم شدن

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خداروشکر اونقدری داریم ک تو این دور زمونه بخوریم گوشت بشه بچسبه ب تنمون 

بگو بزار پاره شن

با عشق به bts زندم ؛ با عشق به bts زنده میمونم ؛ با عشق به bts زنده خواهم ماند ، با افتخار army هستم ! با احترام به همه هیترا ولی میپیچونمشون لای پیپرا💜💜💜

بگو لاغر دوس ندارم

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
خداروشکر اونقدری داریم ک تو این دور زمونه بخوریم گوشت بشه بچسبه ب تنمون  بگو بزار پاره شن

وا مگه ندیده ان

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
بگو...آره میبینی چقدر خوب شدم...یکمم  میخوام برم بدنسازی که فرم بگیرم...دیگه محشر میشه...من عاش ...

مسخرم نمیکنن 

واقعا داره گریم میگیره اصلا دوست ندارم برم تو مهمونیشون 😭

تو توییتر زده بود 

در جواب چقدر چاق شدی باید بگی خوبه من یه تغییری کردم ولی تو همون بیشعور سابقی یا اینکه بگی خرج و مخارج بالاست دگ ماهم فقط گوشت میخوریم نه اشغال 😐😐

از مغز تو کم شده به گوشت من اضافه شده 

و از این جملات 

البته من خودم هیچکدوم و نمیگم ترجیح میدم با همچین آدمایی که اعتماد به نفس مو میگیرن رفت و آمد نکنم کسر شأنم میشه

خداروشکر اونقدری داریم ک تو این دور زمونه بخوریم گوشت بشه بچسبه ب تنمون  بگو بزار پاره شن

یا بگو دیدی بعضیا رو تا ب هرکی میرسن ایراد میگیرن اینا قرار بوده آینه توالت شن دست روزگار باهاشون یاد نبوده

با عشق به bts زندم ؛ با عشق به bts زنده میمونم ؛ با عشق به bts زنده خواهم ماند ، با افتخار army هستم ! با احترام به همه هیترا ولی میپیچونمشون لای پیپرا💜💜💜

مودبانه بلد نیستم تو اینستا چندتا بی ادبانه شو دیدم محض خنده البته توی تابستون چون الان ندارم 

ولی نصفه نیمه یادمه

عمر:زندگی اون لحظاتی نیست که نفس میکشیم دفنه! زندگی لحظاتیه که نفسمون بند میاد!/عمر:چرا نمیری؟ دفنه: چون نمیتونم! تو چرا نمیگی برو؟ عمر: چون نمیتونم! / دفنه: متوجه هستین؟زندگی پراز جداییه! بارها تصمیم میگیرین ... به جایی میرسین ... میگین خیلی خب راهه من اینه ... بعدش باز راه ها تقسیم میشه ... بارها و بارها و بارها مجبور میشین تصمیم بگیرین ... در آخر همه این تصمیمات از ما ... مامیسازه! بازم گاهی برمیگردم و با تعجب به انتخابهای خودم نگاه میکنم ... گاهی منه  اون موقع منه الان رو متعجب میکنه ولی خب زندگی با انتظار از ما برای گرفتنه تصمیماته تازه ادامه داره ... هرچی باشه مجبوریم راه بریم و نباید فراموش کرد که این راه هارو یه بار میریم و تمرین و شانس دومی نداره ... هرگز نمیدونیم که پشت در چه سورپرایزها و چه معجزه هایی منتظر ماست / این داستان ادامه داره ...