2777
2789

بچه ها من یکیومیشناسم عاشق پسرخاله‌اش بودن وپسرخاله اش عاشقش بخاطریک سوتفاهم دختره ازدواج‌میکنه و ولش میکنه بعدپسرخاله اش توضیح میده براش امادیرشده بود پسرخاله اش ازش کینه به دل میگیره چندسال بانفرت بااین دختربرخوردمیکنه تااینکه بعدازگذشت۷سال اززندگی مشترک دختر شوهرش بهش خیانت میکنه دختره ازسرعصبانیت باعشق اولش حرف میزنه وازمشکلش میگه پسرخاله اش شروع میکنه خداروشکرکردن که توبالاخره برگشتی تو واقعا دوستم داشتی یعنی تو منوسرکارنزاشته بودی اون همه سال وکه باهم بودیم وفروختی وگذاشتی من کینه ای بشم گذاشتی عشق و فقط یک چیز مسخره وبازی ببینم گذاشتی دخترارو سرکاربزارم تادلم خنک بشه...و وو....دختره گفت من عاشقت بودم وهستم اما اون اتفاق اون سوتفاهم قبول دارم عجله کردم....پسره انقدرخوشحال بود تااینکه روزبعدبه دختره گفت طلاق بگیرخودم باهات ازدواج میکنم دختره گفت نه اصلا من بچه دارم اصلا طلاق نمیگیرم اینطورفکرنکن توالان مثل برادرمی منم عصبی بودم دوباره باهات حرف زدم و دست خودم نبود...ولی اینبارپسره انقدر تنفرش بیشترشد وکلی تهدید کردو کلی نفرین وکلی فحش که تو دردغگویی و...‌دختره دیگه جوابش ندادتااینکه دوماه بعدپسره اومدخاستگاری خواهردختری که عاشقش بود وازدواج کرد باش ...والان یک سال از ازدواجشون گذشته اما اون به دختره بانفرت برخوردمیکنه وسعی میکنه اصلا باهاش درارتباط نباشه و همیشه حتی جلوی خونواده دختره بانفرت ازشوهردختره حرف میزنه و میگه قیافه اش ونمیخوام ببینم اصلا راحتم بزارین ازش متنفرم زوری که نیست...به نظرتون چرا این پسرخاله باخواهرکسی که عاشقش بوده ازدواج کرد اگه فراموش کرده پس چرا چشم دیدن شوهر دختره رو نداره وکنترلش رو ازدست میده وعصبی میشه ونمیتونه جلو زبونش وبگیره یاپنهونش کنه...راه حل این ماجرا چیه ...دختره ازدوری که بین خودش وخواهرش اتفاق افتاده خیلی ناراحته بخاطر رفتارپسرخاله اش که تاکیدکرده من نمیخوام شوهرت روببینم ازش متنفرم میخوای بیا پیش خواهرت امابدون شوهرت وووو....دختره نمیتونه به شوهرش این حرفارو بگه خب واقعا فاجعه اس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم دختره از ازدواج عشق اولش با خواهرش خوشحال بود وفکرکرد کینه کنارمیره وخداروشکر پسره فراموشش کرده اما همه چی برعکس شده بود وکلی کینه ونفرت هابیشترشدن حتی بین خونواده دختره بخاطر رفتارپسرخاله اش با اون یکی خواهرش جدایی افتاده ...

انتقام کورش کرده وگرنه این کارا کار ادم نرمال نیست

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
اینم بگم دختره از ازدواج عشق اولش با خواهرش خوشحال بود وفکرکرد کینه کنارمیره وخداروشکر پسره فراموشش ...

منم از پسر خالم جدا شدم نمیدونم هنوز دوسم داره یا نه ولی عشقم به تنفر فک کنم تبدیل شده 

دلم برا پسره سوخت 

تقصیر این دختره س که با اون مثل گزینه آخر رفتار کرده 

حالا اونم با این روش دل خودشو خنک کرده و دو تا خواهرو از هم دور کرده 

همیشه هم نزدیکشون هست که تا دختره دست از پا خطا کنه به شوهرش بگه 

داره انتقام میگیره و خب یجورایی حقم داره 

ولی این وسط دلم برا خواهر دختره میسوزه 🤕

یک لبخند می‌تونه یه دوستی رو شروع کنه🌹یک کلمه می‌تونه یه دعوا رو تموم کنه🌹یک نگاه می‌تونه یه رابطه رو نجات بده🌹و یک آدم می‌تونه زندگیتو تغییر بده🌹

یه ادم احمق یه سنگ مینداره تو چاه ده تا عاقل نمیتونن در بیارن

پیشنهادم اینکه اگه خودتی حتما تاکید میکنم مشاوره برید

باید در هر خیال..                                                   امیدی جست...                                                     هر امیدی ، خیالی بود نخست...                                                       (نیما یوشیج)

شوهر دختره خیانت میکنه دختر میاد سمت عشق اولش ولی حرفاش یه کم بهم نمیخوره به پسره میگه من عاشقت بودم هستم بعد پسره بهش میگه جدا شو میگه تو مث برادرمی واقعا درک چنین حرفی واسه من سخته پسره بنظرم ای فکرو کرده که دختره منو واسه سرگرمی میخواد یه جورایی مسکن حالش بشم کسی که بخاطر بچش میخواد بمونه سرزندگیش پس چه دلیلی داره بیاد ای حرفا رو بزنه پس خیلیم حال پسره بعید نیس شاید هر کس دیگه ام بود همینجوری میشد 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!