2777
2789

هرچی خورده بود یا میخوره بالا میاره.از دیشب تا حالا معدش خالی خالیه.چیکارش کنم؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندسالشه؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

ترنجبین بهش بده 

از عطاری بخر تو آب حل کن ناشتا بهش بده سریع خوب میشه 

خوش خوراک هم هست 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

مترونیدازول دادمش با شربت اندانسترون  فایده نداشت.نعنا و نبات داغم دادم بی فایده بود.چیکار کنم؟شرمنده دیگه این آخریا آب بالامیاورد گاهی ام آبش زرد بود

سه سال ونیم

خواهرمک اینطور میشد مامانم یکم پونه دم میکرد بهش میداد سریع خوب میشد، :ولی حالا شما ببر دکتر شاید مسموم شده با چیزی

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
ترنجبین بهش بده  از عطاری بخر تو آب حل کن ناشتا بهش بده سریع خوب میشه  خوش خوراک هم هست& ...

خوش خوراک بچه رو میگی؟از دیشب تا حالا گشنه گشنس معده اش هیچی رو قبول نمیکنه

خوش خوراک بچه رو میگی؟از دیشب تا حالا گشنه گشنس معده اش هیچی رو قبول نمیکنه

خوش خوراک چیه دیگه، میگم ترنجبین بدخور نیست بچه میتونه بخوره تا رودلش خوب بشه 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
خوش خوراک چیه دیگه، میگم ترنجبین بدخور نیست بچه میتونه بخوره تا رودلش خوب بشه 

آها ببخشید عزیزم اونقدر استرس داشتم درست متوجه پستتون نشده بودم.مرسی از راهنماییت گلم