2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم بیاین ی لحظه

442 بازدید | 42 پست

دوتا بچه دارم یکیش پنج ساله و هفت ماهه. خاهشا نصیحت نکنین فقط بگین چجوری میتونم چکارهایی باید انجام بدم امروز میرم خونه مادرم و بچه هارو میدم مادرشوهرم تا مراحل قانونیش. ینی شوهرم نمیزارع ببرم بچه هارو.. دلیلشم تفاهم نداشتنه توی هشت سال زندگی ک فکر کردیم رفته رفته یا باوجود بچه ب تفاهم برسیم ولی بدترشدیم.چند مورد هم همسرم چتهای صمیمی باهمکاراش یاخانوما دیدم ک خط قرمزی بود ولی اعتمادمو صرب کرده وهرروز جنگ اعصاب دارم. بچه هامو میتونم بگیرم یانه یا مهریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

8 سال تفاهم نداشتین دوتا بچه اوردین؟!!!! 

اگر کمکی راهنمایی دارین بکنین وگرنه قضاوت نکن چون بقیشو خودت میدونی من هم یروز قضاوت کردم الان یجوری توی این شرایط قرارگرفتم ک راهی ندارم 

فکر کنم بشه به جای مهریه بچه ها رو برداری البته تا ۷ سالگی

یکی از آشناهامون با ۲ تا بچه طلاق گرفت مهریه و جهیزیه رو بخشید که بچه هارو بگیره از آخر بچه هارم مجبور شد بده به مرده

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها پسرن یا دختر؟

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️