2777
2789
عنوان

خانومای عزیزی که به طلا واردین، به نظر شما سکه بهتره یا شمش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 22 پست
جدی؟ ممنون که گفتی گلم🌹🙏 پس نیم میگیرم

می تونی در بورس  از صندوق های طلا سهم  بخری مثل صندوق طلای کیان ،لوتوس،گوهر .چون قیمتش از سکه پایین تر هست رابطه مستقیم با قیمت سکه داره .و با پول کمتر هم میشه یک سهم خرید با پنجاه تومن هم میشه خرید . من معمولا پولم را از این سهم ها می خرم در عرض چندین ماه که پولم به اندازه یک سکه کامل رسید . این سهام رو می فروشم و میرم از بازار یک سکه کامل می خرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می تونی در بورس  از صندوق های طلا سهم  بخری مثل صندوق طلای کیان ،لوتوس،گوهر .چون قیمتش از ...

چه جالب، نمی دونستم

با افت قیمت طلا یا بالا رفتن قیمت ، نوسان این صندوقها در چه حده؟ منظورم اینه که مثل بورس یهو ضررش زیاد نشه

چه جالب، نمی دونستم با افت قیمت طلا یا بالا رفتن قیمت ، نوسان این صندوقها در چه حده؟ منظورم اینه که ...

برای کوتاه مدت خوبه . و چون صندوق هست امنیت داره . اما خب طلا یا سکه خودت نزد خودت باشه بهتره

بله دقیقا، من نمی تونم کامل بخرم،  یا یه دونه نیم  یا دوتا ربع نمیدونم کدوم بهتره🤔  ...

ربع خیلی خوبه من‌خربدم ۱۹۰۰ بعد شد ۴تومن

تازه هروقت نیازت بود بکی میفروشی

سک هم عالیع منم کم کم سکه‌میخرم

ربع خیلی خوبه من‌خربدم ۱۹۰۰ بعد شد ۴تومن تازه هروقت نیازت بود بکی میفروشی سک هم عالیع منم کم کم ...

ممنون از راهنماییت، ببخشید سرکلاس بودم دیر جواب دادم🌹