2777
2789
عنوان

گداگشنه ها واس تولد بچم نیومدن! شوهرم باز ولکن اونا نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 43 پست

برای من مهم نبود اون هزینه ک میخواستم براشون کنمو صرفه خوش گزرونی خودمون میکردم

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم بعضی مردا همینن تا ابد مثه بابام...بعضیا هم با محبت زیادی زن از خانوادش یکم دور میشه خیلی کم اتفاق میوفته بعضی مردا هم ترس از زنشون دارن نمیرن سمت خانوادشون باید قلقشو پیاکنی بهش تفهیم کن از جناح دخترت وارد شو خودتو دخیل نکن بگو واسه بچمون ارزش نزاشتن فلان ولی میدونی ی چیزایی ریشه در فرهنگ داره نمیشه کاری کرد فقط باید دوری کنی تا روانت راحت بمونه

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
خیلی گفتم ولی شوهرم خایـمالی اونارو خیلی میکنه حالت تهوع میگبرم انقد ناز اونارو میکشه ای خداااا

بخدا یه جا گاف میدن بلاخره اونم حالیش میشه مردا اوایل همه شون همینن فک میکنن خانواده شون خوبن بقیه بدن باید زمان بدی خودش بفهمع الان تو هر چی بگی فک میکنی میخوای اونا رو بد جلوه بدی 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
اره من بودم اشتی کردیم برگشتم شوهرمم پشیمونه چه فایده خانوادش همش دلخوری درست میکنن

خب خداروشکر عزیزم 

برات مهم نباشه خودت دیگه چیکار میشه کرد 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

سلام عزیزم درباره سقط اطلاعی دارین؟ 

جانم تجربه نه ولی چیزای زیادی میدونم گلم بفرما 

همه چی  اطلاع دارم

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

ببخشید مردا تا سرشون به سنگ نخوره از چیزی دست نمی کشن..ولش کن بزار خوش باشه آخر یه چیزی ببینه ولشون می کنه...بعدم شما از اول باید قناعت نمی کردی که اینا پررو نشن..من جای تو باشم دایورتشون میکنم خونشونم پا نمیزارم...بی محلی کن بهشون..

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
ادم حتی شده یه زنگ میزد تبریک میگفت یا اصلا نوه اش رو بوس میکرد منکه کادو نمیخاستم  دعوا راه ا ...

اه اه چقد خودخاهن شما باهاشون قطع رابطه کن اگه خونت اومدن سر سنگین باش به شوهرت گیر نده ولش کن 

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
میشه درخاست دوستیمو قبول کنید؟ 

اره گلم چرا که نه؟