2777
2789
عنوان

زن همسایه خیلی رو مخ مامانمه

748 بازدید | 30 پست

یک ساله که شوهرش فوت شده دقیقا تو این یک سال هروز به بابام زنگ زده و ازش کمک خواسته در مورد هر چیزی مثلا ماشینش خراب شده یا پنچر شده وسایل تو خونش رو خواسته جابه جا کنه شیر دسشوییش چیکه می کنه و هزاران مورد دیگه😑

در حالی که شماره مامانمم داره ولی هیچ وقت به مامانم زنگ نمیزنه ولی خیلی راحت همین دیروز زنگ زده بود بابام و ازش پول میخواست. هر وقت میرم خونشون حرف اون زنس. هر وقت میاد خونمون زنه زنگش میزنه و بابام بدو برا کمک بهش میره

این خانم فقط یه دختر داره که دانشجو

مامانم خیلی سعی می کنه ناراحتیش رو جلو من نشون نده ولی من متوجه میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکسال رومادرت چجوری صبرکرده مستقیم به زنه بگه به شوهرم زنگ نزن با باباتم یه دعوای حسابی بکنه جفتشون ...

مامانم خیلی مظلومه بابامم خیلی دوست داره . خیلی ناراحتیش رو تو خودش میریزه

حق داره مامانت ،نمیدونم واقعا چرا یه سری خانم ها عهر نمیدونن آویزون بودن رو،اون خانم مطمئن هستم میدونه مادرت ناراحت میشه ولی یا نقشه داره یا در بهترین وضعیت رفاه خودش رو ترجیح میده به آرامش خونه پدر تو

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

مگه زنه خودش خودش پدر برادری دایی عمو ..‌نداره؟ حتی اگرم نداره واسه هر مشکلی زنگ بزنه سرویسکار همون قضیه بیاد چرا بابای تو!!! خیلی مشکوک به نظر پدرخودتم بی میل نیست.مادرتم خیلی بیش از حد دیگه صبوری کرده.زن تنها مرد تنها در یک خونه اصلا درست نیست