2777
2789
عنوان

زن همسایه خیلی رو مخ مامانمه

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 30 پست
حق داره مامانت ،نمیدونم واقعا چرا یه سری خانم ها عهر نمیدونن آویزون بودن رو،اون خانم مطمئن هستم میدو ...

مامانم قشنگ ناراحتی روحی روانی گرفته همش چشش دنبال بابامه که کجا میخواد بره😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم خیلی مظلومه بابامم خیلی دوست داره . خیلی ناراحتیش رو تو خودش میریزه

عزیزم خدامادرتوحفظ کنه میفهمم چی میگی ولی من حس بدی اززن همسایه تون گرفتم همینجوری پیش بره نه دوست داشتنی میمونه نه عزت واحترامی

من چطوری بحثش پیش بکشم تا حالا با مادرم مستقیم راج بهش حرف نزن مطمینم مادرم کلی احتیاج به دردل داره

اولند که باید مستقیم با مامانت حرف بزنی و به راه حل برسی شاید هم منظوری نداشته باشند ولی شاید هم داشته باشند پس آسون بگیری سخت میخوری

همین دیروز زنه رو تو کوچه دیدم کلی باهام سلام علیک کرد حالا برم چی بهش بگم😣

من یکی همین جوری میخواست آوار بشه رو زندگیمون شمارشو از تو گوشی بابام برداشتم، بهش زنگ زدم، گفتم من خودم افسردگی حاد دارم دنبال شرم خدا شاهده ببینم کسی میخواد زندگی مادرمو به هم بریزه چه اسید بریزم روش چه یه لیوان آب بخورم، بهش گفتم داییام تو اطلاعاتن نزار بدم چوب بکنن تو استینت، به غلط کردم افتاد دیگه هیچ وقت دور ور بابام نپلکید 😁😎

من یکی همین جوری میخواست آوار بشه رو زندگیمون شمارشو از تو گوشی بابام برداشتم، بهش زنگ زدم، گفتم من ...

مشکل اینه زنه خیلی تیریپ سلام تعارف احوالپرسی ادب و تربیت داره کلی با هممون سلام تعارف داره حالا زنگ بزنیم چی بگیم