2821
2789
عنوان

شوهر بسیار پررو😒

772 بازدید | 32 پست

ما حدود دوهفته پیش کلی باهم بحث داشتیم و من میخواستم خیلی جدی ازش جدا شم بخاطر فاز مذهبی ای که گرفته و البته من یه حرکتی هم زدم ک فک میکردم با اون حرکت خیلی ناراحت میشه و طلاقم میده که نشد و تیرم ب سنگ خورد. 

بعد شوهرم کلی اصرار و التماس و خواهش که بیا باهم خوب شیم بشیم همون ک اون‌یکی دوس داره. 

به من مشکلم با رائفی پور و سخنرانی‌هایی ک گوش میده و کتاب شهیدا که میخونه س. اونم بااهنگای که من گوش میدم مشکل داره همیشه. 

خلاصه الان دیگه نمیذاره حتی من آهنگم گوش بدم. میگه آهنگایی ک تو قبلا گوش میدادیونباید گوش بدی. 

همین شادمهر ازین اهنگای معمولی. 

بعد خودش حتی پستای اینستاگرامش ک همش رائفی پوره رو حذف نمیکنه... 

حرفی نیست 🥲

خو چکار بهم دارین اصن😑😶 وقتایی ک نیست گوش بده 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چیکار به کار هم دارید اخه؟

موفع تنهاییت اهنگ گوش بده

اونم موقع تنهاییش سخنرانی ببینه

طلاق مگه بچه بازیه؟

چند سالته؟

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
چیکار به کار هم دارید اخه؟ موفع تنهاییت اهنگ گوش بده اونم موقع تنهاییش سخنرانی ببینه طلاق مگه ...

وااای دمت گرم 

منم همینو میخواستم بگم 

اخه طلاق 😶😑

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز