2777
2789
عنوان

مشاور کنکور انسانی هستم

1671 بازدید | 8 پست

ارسال رزومه و نمونه برنامه درواتساپ،09140760837

◀رتبه ۸۸۰کنکور انسانی

◀۵سال سابقه پشتیبان قلمچی و مشاور بیش از ۳۰دانشجومعلم

-برنامه ریزی فردی براساس تعیین سطح

-روشهای مطالعه و تست زنی و تحلیل آزمون

-معرفی منابع و جزوات اساتید برتر کشور

-تعداد تماس نامحدود در ماه

-بررسی و پیگیری گزارش کار بصورت روزانه

تا رسیدن به آرزوهاتون راهی نمونده😍😍😍

مارو به انسانی ها معرفی کنید.

رتبه۸۸۰کنکور انسانی و فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان👩‍🎓

درحال حاضر مشاور بچه های انسانی هستم با بهترین برنامه ریزی و کمترین هزینه😌

مارو به دوستان دهم،یازدهم و دوازدهم انسانی و کنکوریا معرفی کنید و از مشاوره رایگان ما بهره مند بشید😍

مشاوره به این صورت هست که ما منابع رو بهتون معرفی میکنیم و به شما برنامه هفتگی میدم که چ روزی چ درسی رو بخونید و برنامه جوری هست ک شامل درس های مدرسه(درس امسالتون) و درس سال گذشته میشه؛

بعد هرروز ازتون گزارش کار میگیرم و روش های تست زنی رو باهاتون کار میکنم  و تا روز کنکور مشاور خصوصی شما هستیم.

هرجا و در هردرسی هم اشکال داشتید میتونید پیام بدید تا رفع اشکال کنم.

هزینه مشاوره ماهانه:

دهم انسانی وتجربی:  ۲۰۰هزارتومان

یازدهم انسانی و تجربی:  ۲۵۰هزارتومان

دوازدهم انسانی و تجربی:  ۳۰۰هزارتومان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره به این صورت هست که ما منابع رو بهتون معرفی میکنیم و به شما برنامه هفتگی میدم که چ روزی ...

پشت کنکوریای انسانی چقد؟

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
شاید خیلیاتون فکر کنین الان دیر شده برای شروع اما من میتونم با برنامه ریزی برسونمتون😉

سلام من دهمم تجربی خواندم بعد تغییر رشته دادم الان یازدهم انسانی ام میشه بنظرتون میشه و اینکه میشه ی نمونه برنامه هم بفرستید هدفم وکالته  

رتبه۸۸۰کنکور انسانی و فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان👩‍🎓 درحال حاضر مشاور بچه های انسانی هستم ...

سلام ببخشید میشه یه مشاوریه رایگان بهم بدین چند تا سوال می‌خوام بپرسم ولی خصوصی 20سالمه تازه ازدواج کردم یکم سردرگمم نمی‌دونم ادامه تحصیل بدم یا نه کنکور دادم رتبم گفتنی نیست در این حد یعنی افتضاح میشه لطف کنید یه مقدار وقتی برام بزارین 09017682668

سلام تیم مشاوره نوتروفیل هم مشاور رشته انسانی داره

رقابت تو این رشته هم داره سخت میشه و بدون داشتن راهنما که خودش با موفقیت این مسیر رفته باشه سخته

سال کنکور زمان زیادی برای ازمون و خطا کردن نیست و برنده اونیه که از تجربیات بقیه خوب استفاده کنه و راه خودشو درست انتخاب کنه

بیوگرافی تمام مشاوراشونم داخل سایتشون هست و داخل کانال هم محتواهای مشاوراشون هست ، اینطوری میتونی خودت مشاورت انتخاب کنی