qazale_sh مدیر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 563 عنوان بیاین بگین بهمون میخوره چندسالمون باشه+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 101 پست سلام سلام😍یلداتون مبارکعکس خودمو همسرمو میذارم سنمونو حدس بزنید، بچه ها من سنمو نوشتم لطفأ نگاه نکنید😁 اول حدس بزنید میخوام ببینم بهم چند میخوره و همینطور همسرم🥰 یادمه دوم راهنمایی که فهمیدم چجوری بچه دار میشن، بعد بابام که نماز میخوند با نفرت نگاش میکردم!!! میگفتم خجالتم نمیکشه نمازم میخونه با این کاراش 1400/10/01 | 02:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
qazale_sh مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 563 ممنون🤣مثل بچه ها تشویقم کن حالا تو جای خواهرمی 😂😂 خب تشویق داری آدم اینقد دقیق آخه😂👍 یادمه دوم راهنمایی که فهمیدم چجوری بچه دار میشن، بعد بابام که نماز میخوند با نفرت نگاش میکردم!!! میگفتم خجالتم نمیکشه نمازم میخونه با این کاراش
qazale_sh مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 563 منم بذارم؟ بذار عزیزم یادمه دوم راهنمایی که فهمیدم چجوری بچه دار میشن، بعد بابام که نماز میخوند با نفرت نگاش میکردم!!! میگفتم خجالتم نمیکشه نمازم میخونه با این کاراش
qazale_sh مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 563 چقد قشنگی اسی 😍 24 30 چشات قشنگه مهربون😍😍❤️ خودمو درست گفتی شوهرم 27💋 یادمه دوم راهنمایی که فهمیدم چجوری بچه دار میشن، بعد بابام که نماز میخوند با نفرت نگاش میکردم!!! میگفتم خجالتم نمیکشه نمازم میخونه با این کاراش
دلبر_خانوم_تنها عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 2256 😂😂 خب تشویق داری آدم اینقد دقیق آخه😂👍 واااای😊بین خودمون بمونه مثلا خجالت کشیدم😜😜 عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
mahsaaa72 عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 10525 خدایی؟😍😂 بازم بذار من ندیدم🥺 خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️
mahsaaa72 عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 10525 عزیزم🥺 ای جااااااان چقدر به هم میاین خیلی ناااازی😍 خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️
qazale_sh مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 563 نازی عزیزم😍😍 یادمه دوم راهنمایی که فهمیدم چجوری بچه دار میشن، بعد بابام که نماز میخوند با نفرت نگاش میکردم!!! میگفتم خجالتم نمیکشه نمازم میخونه با این کاراش