2777
2789
عنوان

درد و دل

89 بازدید | 13 پست

حالم خیلی بده دلم پره نمی دونستم به کی بگم اومدم اینجا بگم

ببینید من یک ماه پیش یک ساز خریدم یعنی مامانم خریدن برام بعد با قسط و این چیزا حالا خیلی رو مادرم فشاره منم خیلی حالم بده عذاب وجدان دارم آخه فردا شب هم خانوادمون شب یلدا دارن مامانم باید باز کلی پول بده 

چیکار کنم حالم بهتر سه خیلی حالم بده آخه بخاطر من رو مامانم خیلی فشاره همش از این و اون مجبوره پول قرض بگیره تا قسطش رو بده خیلی هم شرمنده شده دیگه 

حالم خیلی بده چیکار کنم یک بهتر شم 😢😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیتونی کار کنی کمک خرج باشی کار درمنزل .هنری نداری

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
۱۷  مامانم فرهنگیه بابام هم فعلا داره بازنشسته میشه پولی در نمیاره

دیگه حقوق میگیره مامانت. ولی کلا هر وسیله ای خریده میشه مادر پدرا میرن زیر فشار و قرض و قوله .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم نمیتونی کار کنی کمک خرج باشی کار درمنزل .هنری نداری

نه متاسفانه در حال تحصیلم پول درس و این چیزا هم هست ولی حالا اونا به کنار الان تو این ماه خیلی حالم بده آخه بخاطر من روشون فساره مخصوصا مادرم 

دیگه حقوق میگیره مامانت. ولی کلا هر وسیله ای خریده میشه مادر پدرا میرن زیر فشار و قرض و قوله .

خوب با خودم از یک طرف نمبگم تموم میشه می‌ره از طرف دیگه هم میگم کاش چند وقت دیگه می‌گرفتیم 

نگران نباش . اين قدر هم غصه نخور . پدر و مادر خودشون از قبل حساب همه چيزو كردن كه ميرن يه وسيله ميخرن . سر برج حقوق ميگيرن . مثلا اگر از كسي قرض ميكنن ميدونن كه سر برج بهش برميگردونن . بابات هم فعلا درآمدش كمه . اونم بازنشسته بشه زندگي تون خوب ميشه . وضع شما نسبت به اكثر مردم جامعه تازه بهتره . برو خدا رو روزي هزار بار شكر كن . ميخواي تلافي كني با آرامش درستو بخون كه به يه جايي برسي زحمت هاي پدر و مادرتو جبران كني . با غصه خوردن و كار كردن و از درس و مشق دور شدن بدتر اونها رو ناراحت ميكني . نگران هيچي نباش . لا اقل يه آب باريكه اي هر ماه به هر ماه داريد . 

نگران نباش . اين قدر هم غصه نخور . پدر و مادر خودشون از قبل حساب همه چيزو كردن كه ميرن يه وسيله ميخر ...

ممنون واقعا حرفاتون خیلی حالم رو بهتر کرد الان فکر میکنم که آنقدر زندگی رو سخت نگیرم و با موفق شدن زحمات ماد و پدرم رو جبران کنم