2777
2789
عنوان

توروخدابیاین داغونم صاف کردن گلو

1144 بازدید | 12 پست

سلام .راستش من ۱۱ماهه این مشکل رو دارم صاف کردن گلو...ماه دوم بارداریم بود که دچارش شدم ...همش حس میکنم بایدگلوم رو صاف کنم وصدامم همیشه گرفته اس بعضی وقتاکم هست بعضی وقتهازیادمیشه.الان یک ماهه زایمان کردم..همین امروز انقدر ناراحتم بخدابخاطر این مشکل ونگرانم رفتم متخصص معاینه کرد گلوم رو گفت هیچی نداره احتمالا مال برگشت اسیدمعده ات هست دریچه بالای معده شل میشه اینطورمیشه...نمیدونم واقعا چیکارکنم ...واقعا همینه مشکل یانه داروداد وگفت دوهفته مصرف کن اگه بهبودی ندیدی بیادوباره...بعد بعضی وقتا غیر صاف کردن حس میکنم مثل یک کف ته گلوم جمع میشه انگار و باعث آروق میشه وهمش بعدش بایدگلوم رو صاف کنم واقعا میترسم علتش چیز خطرناکی باشه...

الان انقدر حالم بده ازشدت ناراحتی افسردگی گرفتم بخدا من کم بدبختی ندارم اینم اضاف شد ۴تابچه قدونیم قددارم این مشکلم اومدبرام انقدر گریه کردم تازه اصلا اعصاب برام نمونده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه به عسل طبیعی دسترسی داری روزی دوبار ی قاشق چای خوری با ی قاشق ابلیمو تو ی استکان اب حل کن بخور گلوی منم ی ماه اینطوری بود با این درس شدش

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
گیرنمیادعسل طبیعی ازکجاگرفتیش

والا من ی دوستی داشتم مادرش روستایی بود اون اورد

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
کجایی هستین

تبریزم عزیزم.زیاد به طبیعی بودن عسل توجه نکن برو عسل بیرون بگیر امتحان کن ان شا الله اثر کنه