2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یبارصبح شوهرم طبق عادت بعدازدوش گرفتنش اهنگ گذاشته بودمیرقصیدواماده میشدکه بره سرکارکلی سروصداکردصدای درکه اومدفک کردم رفته ادای احمدپورمخبروتوخروس جنگی دراوردم گفتم بروگم شودیگه خسته شدیم بعددیدم توچارچوب دروایساده اینجوری😯

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

هزار بار فرستادم میفرستم تا تو هم بخندی!معلمم گفت یه مثال از بکرزایی بزن  گفتم میشه بگین یعنی چی؟ گفت جونور خودش خودشو باردار میکنه منم خیلی شیک ومجلسی گفتم انسان معلممون میگفت نه نمیشه جواب دادم مگه تو فیلما زن و شوهر را تو فیلم که یه مدت از هم دورن بعد یهو میفهمن مامان وبابا شدن هر چقدر معلم انکار میکرد که نه اینجوری نیست من به شدت اصرار داشتم درسته 😂😂😂معلممون مرد بود هر وقت میبینمش دوست دارم زمین باز شه من برم تو زمین ولی منو نبینه

هزار بار فرستادم میفرستم تا تو هم بخندی! معلمم گفت یه مثال از بکرزایی بزن  گفتم میشه بگین یعنی ...

وای😂😂😂 فقط اینک مرد بودههه بده

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              

رفته بودیم تور عکاسی من پاستیل اورده بودم همرام شکل لب بودن بعد خاسم ب استادم (مرده)تعارف کنم ک بخوره گفتم لبام خوشمزس بخورین😐💔

خیلی تو کفشم😐😐😐😐😐تا ث ماه مغزم درگیره

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤

باشوهرم قهر بودیم از اون قهر سفت خفنا 

چند روز بود نرفتیم بیرون. عصربودشوهرم به پسرم گفت اگه نمیخواین برین بیرون ماشینو بیارم تو پارکینگ.. منم قبلش به پسرم سپرده بودم به باباش بگه بریم بیرون دلم گرفته و.. 

بعد پسرم یادش نبود انگار. 

به باباش گفت نمیدونم.. 

منم تو آشپزخونه حرص میخوردم از دست پسرم

چند دقیقه بعد صدای در اومد فکر کردم شوهرم رفته ماشینو بیاره تو

شروع کردم بد وبیراه گفتن که مگه نگفتم بهت به بابات بگی مارو ببره بیرون. و.. 

همون لحظه هم اومدم بیرون دیدم شوهرم رو مبل نشسته🤕دیگه رفتم تو افق محو شدم کلا

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یه بار گفتم ۱۷۰۰ تا لایک خوردم سرویس شدم دیگه نمیگم 🤨

تو بودی با چادر مثل بت من تو کوچه دویده بودی؟ وای خیلی خنده دار بود  

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام