2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم خسیسه؟

112 بازدید | 12 پست

بچه ها یه خواستگار دارم با این که وضع مالیش خوبه ولی اصلا لباساش مناسب نیست بعد میخوام ببینم آیا خسیسه یا نه چطوری ازش بپرسم؟ میخوام ببینم اگر صرفا سلیقه نداره حاضره اگر من براش لباس انتخاب کنم قبول کنه و بخره و بپوشه؟

خدای من همیشه یار و یاورم باش

خب ازش بخواه مثلا برات کیک بخره چه میدونم آب میوه بخره یا مثلا بگو این لباس خیلی بهت میاد ببین میخره برای خودش یا نه..اگر خرید که خسیس نیست وگرنه که ....

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دچاریه شوهرخسیس شدم زندکی بامردخسیس واقعا سخته پس حواست را توانتخاب جمع کن زودعقدنکن نامزد کنید برید  بیرون بگو میخوام چیزبخرم یابرید تولباس فروشی و چقدر این لباس مردونه قشنگه بخر اگه خرید وهی این پا اون پا نکرد که هیچی اگه گفت من لباس دارم که خسیسه 

یاببین برات چیامیخره بریدمغازه بگو من این لبای رادوست دارم ببین برات میخره یان 

اگه میتونی باهاش برو بیرون ببینم چی میخره برات خوراکی و... 

باشه اخه میترسم اون تایمی که باهاش بیرون میرم خودشو حفظ کنه و نشون نده خساستش رو 

خدای من همیشه یار و یاورم باش
میتونم برم باش بیرون

خب اونطوری ببین برات خوراکی میخره نیازی نیس بگی خودش میخره 

اگه دیدی نخرید بگو وای چقدر گشنمه یا مثلا برین پاساژ بگی اون لباسه چه قشنگه 

اگه خسیس باشه کلا خودشو میزنه به نشنیدن یا یه چیز چرت میخره